1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Monitor po hdmi

Temat na forum 'Dla świeżaków' rozpoczęty przez kubus9696, Grudzień 16, 2013.

  1. kubus9696

    kubus9696 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Grudzień 4, 2013
    Posty:
    2
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Mam pytanie czy coś takiego

    Konwerter Adapter HDMI DO (TO) VGA 24H najtaniej! (3790673768) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje.

    Sprawdzi się do podłączenia konsoli pod monitor ?
    Czy będzie dobra jakość wyświetlanego obrazu ?
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. Pixel

    Pixel Pomocnik Pomocnik XBOX MANIAK Użytkownik

    Dołączył:
    Czerwiec 20, 2013
    Posty:
    3371
    Polubienia:
    854
    Punkty za osiągnięcia:
    113
  4. paxmack

    paxmack Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 2, 2011
    Posty:
    477
    Polubienia:
    57
    Punkty za osiągnięcia:
    28
    Miasto:
    Wroclove
    Szczerze wątpie, czy będzie to działać. Nie można zmienieć tylko poprzez przejściówkę sygnał analogowy na cyfrowy. Ja tam nie widzę żadnego konwertera. To będzie działać.

    [​IMG]
     
  5. barman_2000

    barman_2000 Xbox One Xbox One Użytkownik

    Dołączył:
    Czerwiec 3, 2010
    Posty:
    3416
    Polubienia:
    393
    Punkty za osiągnięcia:
    83
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    Włoszczowa
    a po co robic takie cuda skoro mozna odrazu podlaczyc konsole poprzez VGA?
     
  6. paxmack

    paxmack Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 2, 2011
    Posty:
    477
    Polubienia:
    57
    Punkty za osiągnięcia:
    28
    Miasto:
    Wroclove
    No to jest najprostszy sposób, ale kolega jak widzisz chce koniecznie przez HDMI.
     
  7. Jabar

    Jabar Moderator Członek Załogi Moderator Pomocnik Użytkownik PSforum.pl

    Dołączył:
    Październik 23, 2011
    Posty:
    3703
    Polubienia:
    1110
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Płeć:
    Mężczyzna
    Może kolega nie ma innego wyjścia ? Może ma SLIM E , w którym nie ma innego wyjścia AV poza HDMI ?

    Może też kolega ma XBOX ONE sugerując się wpisaną konsolą w swój profil ?

    Do autora wątku:
    Takie cuda nie przejdą raczej ... musisz nabyć monitor z hdmi.
     
Wczytywanie...

Poleć forum