1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Monitor-Ustawienia optymalne

Temat na forum 'Dla świeżaków' rozpoczęty przez TheMakaveli18, Luty 18, 2012.

  1. TheMakaveli18

    TheMakaveli18 Banned

    Dołączył:
    Luty 15, 2012
    Posty:
    7
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Ma ktoś może taki monitor http://benq.pl/products/LCD/index.cfm/product/1287 ??
    Jakie będą ustawienia optymalne ? bawiłem się trochę w ustawieniach ale bez skutku.
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. Kamilmix

    Kamilmix Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Luty 6, 2009
    Posty:
    122
    Polubienia:
    10
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    Ossowice
    Podłącz go kablem HDMI, w konsoli ustaw 1080p.
     
  4. Ciesiel91

    Ciesiel91 V.I.P V.I.P

    Dołączył:
    Maj 31, 2011
    Posty:
    2221
    Polubienia:
    34
    Punkty za osiągnięcia:
    48
    Miasto:
    Warszawa
    Monitor ustawia się w zależności od czynności, które wykonujemy. Jak siedzisz na necie, to nie musisz dawać max kontrastu, lepiej przyciemniony. Jak grasz do dajesz więcej kontrastu i jasności. Poza tym to raczej kwestia indywidualna i na twoim miejscu nie oczekiwałbym odpowiedzi z dokładnymi ustawieniami. Przynajmniej nie na tym forum, bo to lekko wykracza poza jego tematykę. Zobacz w opcjach, czy producent nie przygotował już odpowiednich trybów.
     
  5. TheMakaveli18

    TheMakaveli18 Banned

    Dołączył:
    Luty 15, 2012
    Posty:
    7
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    no podłączyłem go przez kabel HDMI i ustawiłem na 1080p ale tak dziwnie "drży" tło , nie wiem czy to wina kabla ..

    w ogóle w Mafia II nie da się grać , tak brzydka jest grafika , cały czas migocze wszystko (linie itp.) nie wiem co zrobić z tym fantem

    Używaj opcji edytuj.
     
  6. Kamilmix

    Kamilmix Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Luty 6, 2009
    Posty:
    122
    Polubienia:
    10
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    Ossowice
    A gdy podłączysz konsole do tv kablem av, bądź component to jest taka sama sytuacja?

    Tapnięte z Ace
     
Wczytywanie...

Poleć forum