1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Monitor w 16:10

Temat na forum 'Sprzęt' rozpoczęty przez zlewozmywak, Grudzień 29, 2010.

  1. zlewozmywak

    zlewozmywak Banned

    Dołączył:
    Grudzień 22, 2009
    Posty:
    159
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Mława
    Jak to jest z tymi monitorami w 16:10? Działa normalnie czy przycina coś? Prosiłbym o jakies foto jeżeli sie uda:)
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. krisr77

    krisr77 Pomocnik Pomocnik Użytkownik

    Dołączył:
    Czerwiec 19, 2008
    Posty:
    3274
    Polubienia:
    4
    Punkty za osiągnięcia:
    38
    Miasto:
    Warszawa
  4. zlewozmywak

    zlewozmywak Banned

    Dołączył:
    Grudzień 22, 2009
    Posty:
    159
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Mława
    A jakieś foto mógłby ktoś dać? Byłbym wdzięczny za foto jak to wyglada w 16:10 i w 4:3
     
  5. MaverickPL

    MaverickPL Guest

    Nic ci nie moze przycinas bo masz rozdzielczosc wieksza niz w 16:9

    Masz normalnie u gory i na dole czarny pasek, a obraz standardowo w 16:9... tak jak bys ogladal film anamorficzny czyli 2,39:1 a nie 16:9... po prostu masz wtedy kaszete, czarne paski u gory i na dole... nic nie jest obciete.
     
  6. martini

    martini Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Luty 21, 2009
    Posty:
    61
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Miasto:
    Gniezno
    Można też rozciągnąć na cały ekran. Ja tak mam i jak się gra to nawet nie zwraca się uwagi na to, że jest minimalnie rozciągnięte.
     
  7. badboy8

    badboy8 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Sierpień 5, 2009
    Posty:
    641
    Polubienia:
    11
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Też mam taki monitorek, i nie mam żadnych pasków ;)
    Może to coś w ustawieniach do zmiany,ale odkąd pamiętam to zawsze tak jest i tyle.
    A chwile temu specjalnie sprawdzałem format.
     
  8. MaverickPL

    MaverickPL Guest

    Nie masz paskow bo rozciagles obraz do 16:10, wiec masz zkaszanione proporcje. Jak ustawisz 1:1 to bedziesz mial kaszete, i tyle.
     
Wczytywanie...

Poleć forum