1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Monitor

Temat na forum 'Dla świeżaków' rozpoczęty przez izzyxx4, Luty 24, 2014.

  1. izzyxx4

    izzyxx4 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 23, 2014
    Posty:
    30
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Miasto:
    Siedlce
    Czy jest jakiś rozgałęziacz, abym mógł do 1 monitora przyczepić xbox'a 360 i komputer i za pomocą tego rozgałęziacza wybierać, którego chce użyć ? Bo ciągłe zmienianie kabli jest uciążliwe.. Mój monitor ma TYLKO wejście VGA (jedno).
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. ixikus

    ixikus Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 5, 2013
    Posty:
    159
    Polubienia:
    19
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Musisz zmienić monitor albo przyzwyczaić się do zmiany kabli, bo z tego co wiem nie da rady tak zrobić.
     
  4. izzyxx4

    izzyxx4 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 23, 2014
    Posty:
    30
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Miasto:
    Siedlce
  5. pemek

    pemek Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Luty 16, 2008
    Posty:
    121
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    Krk
    Kup sobie kvm vga i bedzie Ci dzialalo jak nalezy.
     
  6. izzyxx4

    izzyxx4 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 23, 2014
    Posty:
    30
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Miasto:
    Siedlce
    Mógłbyś podać przykład tego kvm, bo nie mogę znależć ?
     
  7. ixikus

    ixikus Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 5, 2013
    Posty:
    159
    Polubienia:
    19
    Punkty za osiągnięcia:
    18
  8. izzyxx4

    izzyxx4 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 23, 2014
    Posty:
    30
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Miasto:
    Siedlce
    Czyli mogę kupować ?
     
  9. Jabar

    Jabar Moderator Członek Załogi Moderator Pomocnik Użytkownik PSforum.pl

    Dołączył:
    Październik 23, 2011
    Posty:
    3703
    Polubienia:
    1110
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Płeć:
    Mężczyzna
    Nie, z taką rozdzielką posyłasz obraz z jednego źródła na 2 monitory, a Tobie nie o to chodzi przecież.

    Nie masz gniazda DVI oprócz tego VGA w monitorze czasem ?
     
  10. x333x

    x333x Banned

    Dołączył:
    Listopad 2, 2013
    Posty:
    140
    Polubienia:
    16
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Płock City
    ja tak mam ale z tym kablem to mam tak jeżeli nie gram na konsoli to podczepiam go pod monitor i odwrotnie
     
  11. izzyxx4

    izzyxx4 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 23, 2014
    Posty:
    30
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Miasto:
    Siedlce
    Mam tylko wejście D-SUB (VGA)
     
  12. izzyxx4

    izzyxx4 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 23, 2014
    Posty:
    30
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Miasto:
    Siedlce
    Dałby radę jakiś kvm ?
     
  13. pemek

    pemek Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Luty 16, 2008
    Posty:
    121
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    Krk
    http://m.allegro.pl/2-portowy-kvm-switch-box-2x-kable-do-pc-vga-ps2-i3942009287.html#

    Ja mam takiego tyle ze w wersji z ps2 a nie z usb i smiga.

    http://m.allegro.pl/edimax-kvm-usb-soho-switch-dla-2-komputerow-kabl-i3953860477.html
     
Wczytywanie...

Poleć forum