1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Monitor ;/

Temat na forum 'Kosz' rozpoczęty przez tw4rd3r, Grudzień 2, 2009.

  1. tw4rd3r

    tw4rd3r Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Listopad 21, 2009
    Posty:
    0
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Nie chce nic mowic juz raz pisalem i nikt nie staral mi sie za bardzo pomoc.
    Mam podlaczony tv/monitor lg 27 full hd + xbox 360 obraz przez hdmi jest rozmazany, a gdy przez dvi robi sie problem z krawedziami i wizualizacj z xboxa jest nie na pelnym ekranie. Podlaczalem x'a do samsunga hd ready i wszystko bylo ok. Bardzo prosze o pomoc.:(
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. trykosz

    trykosz Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Kwiecień 3, 2009
    Posty:
    270
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Miasto:
    Białystok
    Nie jestem ekspertem, ale może to wina kabelka HDMI?
     
  4. Galan

    Galan Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Sierpień 30, 2008
    Posty:
    32
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Miasto:
    Zamość
    Nie, może, a na 100% wina kabelka HDMI. Kup jakiś dobry kabel renomowanej firmy i nie będzie problemu z rozmazanym obrazem.
     
  5. artiszarik

    artiszarik Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Sierpień 2, 2009
    Posty:
    18
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Kup nie koniecznie renomowanej firmy, tylko inny kabel HDMI - nawet taki za 5 zł, a będzie śmigać. Chyba, że podłączasz kabel 10-metrowy, to nie dziwiłbym się, że obraz jest nie taki, jak powinien być ;D
     
  6. tw4rd3r

    tw4rd3r Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Listopad 21, 2009
    Posty:
    0
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
  7. marek2fgc

    marek2fgc Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 21, 2009
    Posty:
    485
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Miasto:
    Lubin
    A podłącz przez VGA i powiedz jak to wygląda.
     
  8. tw4rd3r

    tw4rd3r Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Listopad 21, 2009
    Posty:
    0
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    kupilem dawno kabel VGA z microsoftu ale wyglada tak samo jak na dvi wiec go oddalem. I ZAPOMNIALBYM na kablu hdmi jest bardzo mocne smuzenie szczegolnie w dashbordzie.
     
  9. AOK#MazuR

    AOK#MazuR Banned

    Dołączył:
    Grudzień 1, 2009
    Posty:
    17
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    z nienacka .
    To na 90% wina kabla. Kup albo pożycz jakiś dobry kabel z pozłacanymi końcówkami i powinno być ok :)
     
  10. Bigggi

    Bigggi Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Wrzesień 7, 2009
    Posty:
    67
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Problemow moze byc wiele począwszy od tego ze moze byc problem z wejsciem/wyjsciem w tv/konsola , po nawet nie laczenie w kablu . Radze sprawdzic ten kabel na innym tv , jezeli problem sie powtarza to wina kabla. Jezeli na innym tv bedzie dobrze to mozesz poprubowac kablami typu component lecz duzo utracisz na jakosci
     
Wczytywanie...

Poleć forum