1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Monitor

Temat na forum 'Kosz' rozpoczęty przez FokuSmok., Grudzień 4, 2009.

  1. FokuSmok.

    FokuSmok. Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 1, 2009
    Posty:
    17
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Miasto:
    Podziemie.
    Własnie kupiłem xa na allegro i chcę sie zapytac czy bede mogł grac na tym monitorze Porównaj ceny HANNS-G JC198DJ monitor, HANNS G JC 198DJ opinie
    i co bedzie mi potrzebne zeby podlaczyc , czy wszystko bedzie razem z xem ?
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. krisr77

    krisr77 Pomocnik Pomocnik Użytkownik

    Dołączył:
    Czerwiec 19, 2008
    Posty:
    3274
    Polubienia:
    4
    Punkty za osiągnięcia:
    38
    Miasto:
    Warszawa
  4. FokuSmok.

    FokuSmok. Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 1, 2009
    Posty:
    17
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Miasto:
    Podziemie.
  5. peja101

    peja101 Banned

    Dołączył:
    Październik 11, 2009
    Posty:
    36
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    100-lica
    Ja bym kupił jakiś z full hd, bo wyjścia analogowe to już trochę przeżytek, ale da się przeżyć.
     
  6. FokuSmok.

    FokuSmok. Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 1, 2009
    Posty:
    17
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Miasto:
    Podziemie.
    No ale jak bedzie mi sie na nim grało ? ;p Bo mam jeszcze bardzo stary telewizor 30 calowy 50 hz ;p
     
  7. peja101

    peja101 Banned

    Dołączył:
    Październik 11, 2009
    Posty:
    36
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    100-lica
    Mówię właśnie że marzenie to nie jest, ale da się przeżyć.
     
  8. akira5

    akira5 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 22, 2009
    Posty:
    93
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Miasto:
    Pobiedna/ Wrocław
  9. krisr77

    krisr77 Pomocnik Pomocnik Użytkownik

    Dołączył:
    Czerwiec 19, 2008
    Posty:
    3274
    Polubienia:
    4
    Punkty za osiągnięcia:
    38
    Miasto:
    Warszawa
  10. akira5

    akira5 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 22, 2009
    Posty:
    93
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Miasto:
    Pobiedna/ Wrocław
    moim zdaniem kupuj smialo ten kabel: KABEL XBOX 360 VGA HD AV LCD/CRT XBOX360 GOLD ORG (830088266) - Aukcje internetowe Allegro

    [​IMG]

    Opis:
    Fabrycznie nowy, wysokiej jakości kabel VGA do XBOX 360
    Obsługiwane rozdzielczości : D2<480i/480p> , D3<720i/720p> , D4<1080i/1080p>
    Obsługuje przesyłanie sygnału audio :
    Dolby Prologic System, Dolby Digital oraz DTS 5.1
    Współpracuje z monitorami CRT, plazmowymi, LCD oraz systemem HD TV
    Wysoka jakość wykonania, kabel jest pokryty specjalną dwuwarstwową ochronną powłoką eliminującą zakłócenia przy przenoszeniu sygnału dla oddania jak najwyraźniejszego obrazu.
    Wyposażony dodatkowo w gniazda A/V (cinch) do podłączenia pod sprzęt audio.
    Długość ok 1,8m

    No i cena: 13,99 zł, to nie wiele :)

    dziala na 100%
     
  11. Stk

    Stk Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Grudzień 4, 2009
    Posty:
    2
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Apropo monitora, trochę on mały. Dodatkowo masz tam tylko jedno wejście, więc albo zabawa kablami, albo vga-box. I jeszcze jedna rzecz, ten monitor ma głośniki wbudowane?
     
  12. FokuSmok.

    FokuSmok. Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 1, 2009
    Posty:
    17
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Miasto:
    Podziemie.
    Tak ma głośniki wbudowane ;p
    To tylko wystarczy kabel VGA i bedzie wszystko chodziło ? ;p
     
  13. Stk

    Stk Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Grudzień 4, 2009
    Posty:
    2
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Pozostaje sprawa dźwięku. Potrzebna Ci jest przejściówka z 2x chinch na jack.
     
  14. FokuSmok.

    FokuSmok. Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 1, 2009
    Posty:
    17
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Miasto:
    Podziemie.
    Aha a mozna by było jakos połaczyc moj wzmacniacz do tego ? ;p
    ile kosztuje taka przejsciówka ?
     
  15. Stk

    Stk Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Grudzień 4, 2009
    Posty:
    2
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Jeśli ma wejście optyczne, bądź 2x chinch (biały i czerwony) można.
    Taka przejściówka to koszt ok. 5-10 zł. Nic wielkiego.
    A, jeśli zależy Ci na jak najlepszej jakości obrazu, kup kabel VGA albo oryginalny MS, albo od BigBen'a.
     
  16. FokuSmok.

    FokuSmok. Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 1, 2009
    Posty:
    17
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Miasto:
    Podziemie.
    Styłu monitora mam 2 wejscia do obrazzu i jedno takie na mini jacja
     
  17. Stk

    Stk Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Grudzień 4, 2009
    Posty:
    2
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Chodziło mi o wzmacniacz :p
     
  18. FokuSmok.

    FokuSmok. Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 1, 2009
    Posty:
    17
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Miasto:
    Podziemie.
  19. Stk

    Stk Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Grudzień 4, 2009
    Posty:
    2
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Można by spróbować pod "Phono" lecz nie jestem pewien :p
     
  20. FokuSmok.

    FokuSmok. Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 1, 2009
    Posty:
    17
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Miasto:
    Podziemie.
    aha dzieki ;p A co myslisz o grze na starym 30 calowym telewizorze 50 hz ? ;p
     
  21. Stk

    Stk Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Grudzień 4, 2009
    Posty:
    2
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Lepszy monitor, choć mniejszy, masz HD. Dodatkowo niektóre gry wymagają 60hz.
     
Wczytywanie...

Poleć forum