1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Monitor

Temat na forum 'Dla świeżaków' rozpoczęty przez zapporowy, Sierpień 24, 2010.

  1. zapporowy

    zapporowy Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Sierpień 21, 2010
    Posty:
    5
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Mam następujące pytanie: czy ów pasek po lewej stronie ekranu będzie się powiększał? No i czy dobrze myślę i są to wypalone piksele?

    zdjęcie:

    http://img16.allegroimg.pl/photos/oryginal/12/02/29/09/1202290962_2
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. add_pl

    add_pl Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Maj 8, 2010
    Posty:
    76
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Miasto:
    Gdańsk
    Moge sie mylic, ale u mnie martwe pixele sa czarne.
     
  4. kj5

    kj5 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Luty 1, 2009
    Posty:
    1435
    Polubienia:
    16
    Punkty za osiągnięcia:
    38
    Miasto:
    Jastrzębie Zdrój
    Nie wygląda to na wyaplone czy zepsute piksele. Na moje coś ze sterami, chyba że występuje to na klocku.
     
  5. zonk31

    zonk31 Banned

    Dołączył:
    Grudzień 27, 2009
    Posty:
    433
    Polubienia:
    2
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Łódź
    pewnie sie myle ale pewnie monitor czysciles i/lub jakas ciecz sie tam dostala. nie powinno sie powiekszac choc tego rodzaju przypadek widze pierwszy raz.
     
  6. Warmin

    Warmin Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Marzec 31, 2010
    Posty:
    291
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Miasto:
    Legnica
    coś nie styka, spróbuj podociskać, otwórz monitor, może wystarczy gumki powkładać pod spód
     
  7. Mulencja

    Mulencja Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Czerwiec 30, 2010
    Posty:
    23
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Rofl pogrzeb w opcjach monitora musi byc jakas opcja do zmiany pozycji obrazu. @up ta najlepiej prezerwatywy podklej, deske dostaw,bejcą pomaluj i cekolem zaglaszcz.
     
  8. Hiszpan3lek

    Hiszpan3lek Banned Użytkownik

    Dołączył:
    Lipiec 9, 2010
    Posty:
    614
    Polubienia:
    67
    Punkty za osiągnięcia:
    28
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    Benidorm
    Ale istnieją jeszcze "bad pixele" które są ale wyświetlają źle obraz.

    Wątpię że mogło coś wpaść pod spód gdyż monitory powinno się czyścić...

    Więcej wypowiedzieć sie nie moge gdyż link nie działa....

    @down:
    Masz problem... wylecisz, znam Janisława a więc skończy się.
     
  9. thomasho

    thomasho Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Wrzesień 2, 2009
    Posty:
    303
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Hiszpan3lek głupoty gadasz ;) przestań mi się podlizywać (zmień sygne!) :D bo wyłapiesz bana na TSie :p

    Odkręć tylną część monitora i sprawdź czy wszystko jest OK, podociskaj wszystkie kable.
    Nie uderzyłeś czymś w monitor? W krawędź?
    ps. To nie są bad pixele
     
Wczytywanie...

Poleć forum