1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Monitor

Temat na forum 'Konsola' rozpoczęty przez damian1395, Styczeń 31, 2009.

  1. damian1395

    damian1395 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Styczeń 20, 2009
    Posty:
    17
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Mam pytanie czy moge xboxa podlaczyc do monitora ale nie ma lcd tylka z dupa prosil bym o odpowiedz
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. x-sauber

    x-sauber Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 31, 2008
    Posty:
    269
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Miasto:
    Bielsko Biała
    Pewnie że możesz .
    Potrzebujesz

    1. Kabel VGA
    2. Konsola Xbox 360
    3. Monitor z wejściem VGA

    Cena kabelka w granicach 30zl
     
  4. damian1395

    damian1395 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Styczeń 20, 2009
    Posty:
    17
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    podl bys fotki tego kalbka VGA
     
  5. damian1395

    damian1395 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Styczeń 20, 2009
    Posty:
    17
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    a jak bede mial ten kabel bede mogl podlaczyc do laptopa acer aspire 5315
     
  6. damian1395

    damian1395 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Styczeń 20, 2009
    Posty:
    17
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
  7. x-sauber

    x-sauber Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 31, 2008
    Posty:
    269
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Miasto:
    Bielsko Biała
    Ten co pokazujesz sie nie nadaje tu masz linki do kilku aukcji z kablami:

    Kod:
    http://allegro.pl/item540871014_kabel_xbox_360_vga_full_hd_av_lcd_crt_gold_kx1.html
    http://allegro.pl/item528963211_kabel_xbox_360_vga_hd_av_lcd_crt_xbox360_gold_kx1.html
    http://allegro.pl/item543765902_kabel_vga_do_xbox_360.html


    Pisz odpowiedz w jednym w poście a nie w kilku naraz :)
     
  8. damian1395

    damian1395 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Styczeń 20, 2009
    Posty:
    17
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    a czy moge podlaczyc do laptopa?
     
  9. nike

    nike Banned

    Dołączył:
    Styczeń 31, 2009
    Posty:
    100
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
  10. x-sauber

    x-sauber Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 31, 2008
    Posty:
    269
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Miasto:
    Bielsko Biała
    Nie mam pojecia ale wydaje mi sie ze nie bo to wyjscie vga w lapku masz na podłaczenie zewnetrznego monitora.
     
  11. damian1395

    damian1395 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Styczeń 20, 2009
    Posty:
    17
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    a do lapptopa moge podlaczyc?
     
  12. x-ziomek

    x-ziomek Banned

    Dołączył:
    Grudzień 23, 2008
    Posty:
    31
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    kup kabel big ben a nie jakieś podróby ... będziesz miał obraz jak żyleta
    zeby uniknąć pytania a co to big ben ? OO to odpowiem wpisz sobie w google xbox big ben ...
     
  13. nike

    nike Banned

    Dołączył:
    Styczeń 31, 2009
    Posty:
    100
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    nie kombinuj człowieku tylko sobie do zwykłego monitora podepnij!
     
  14. damian1395

    damian1395 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Styczeń 20, 2009
    Posty:
    17
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Czyli co najlepiej zrobic ?
     
  15. nike

    nike Banned

    Dołączył:
    Styczeń 31, 2009
    Posty:
    100
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    co ty człowieku wygadujesz wystraczy kupic to
    1:Adapter VGA 15 pin, żeński D-SUB !! VEGA !! (515160256) - Aukcje internetowe Allegro

    2:KABEL XBOX 360 VGA HD AV OBRAZ DO LCD CRT PLAZMA (535472653) - Aukcje internetowe Allegro

    i wszystko będzie git.
     
  16. nike

    nike Banned

    Dołączył:
    Styczeń 31, 2009
    Posty:
    100
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    podepnij xboxa pod monitor CRT! Wystraczy ci.
     
  17. damian1395

    damian1395 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Styczeń 20, 2009
    Posty:
    17
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    ok ale zancie taki cos ze xbox ma Rod ale jak go wsadze wrecznik to chodzi dopuki go nie wylacze nieraz dzila jak wlcze juz to ma tydzien i ciagle chodzi tylkoi musze wsadzic pod recznik zeby sie nagraszl ci sie stalo?
     
  18. x-sauber

    x-sauber Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 31, 2008
    Posty:
    269
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Miasto:
    Bielsko Biała
    ha ha rozjebałes mnie , powinienes bana dostac za nabijanie bezsensownych postów postów
     
  19. nike

    nike Banned

    Dołączył:
    Styczeń 31, 2009
    Posty:
    100
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    ja?
     
  20. x-sauber

    x-sauber Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 31, 2008
    Posty:
    269
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Miasto:
    Bielsko Biała
    Wiadome ze nie ty :) tylko damian1395
     
  21. nike

    nike Banned

    Dołączył:
    Styczeń 31, 2009
    Posty:
    100
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    aha ok
     
Wczytywanie...

Poleć forum