1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Monitor

Temat na forum 'Sprzęt' rozpoczęty przez lol22, Luty 6, 2009.

  1. lol22

    lol22 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Październik 30, 2008
    Posty:
    10
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Witam mam zamiar zmienic swoj monitor.Teraz posiadam Hp w2007v HP 20,1" LCD Pavilion W2007v - Sklep Kraków (529858186) - Aukcje internetowe Allegro jednak nie posiada on wyjscia HDMI wiec gralem przez kabel VGA.Jednak chce go zamienic na ten monitorek bo mam okazje kupic go za grosze NOWY, PIĘKNY GATEWAY 22'' HDMI FV/GW36m - KRAKÓW (540763543) - Aukcje internetowe Allegro jednak mam do was 2 pytania

    1. Czy roznica w grach bedzie widoczna ?
    2. Jaka rozdzielczosc osiagne podlaczajac klocka do tego monitorka? z gory thx za odp pzdr/
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. Grinch

    Grinch Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 27, 2008
    Posty:
    448
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    1. Różnica będzie ale nie spodziewaj się niewiadomoczego :)
    2. Powinieneś grać w rozdzielczości natywnej monitora 1680 x 1050 bo tylko w takiej będziesz miał najlepszą jakość obrazu.

    Przy okazji, poczytaj trochę o marce GATEWAY to wg mnie nie jest najlepszy wybór.
    Większość sprzedawanych monitorów tej firmy to poserwisówki - na allegro w szczególności.
     
  4. lol22

    lol22 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Październik 30, 2008
    Posty:
    10
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Ok spoko wstrzymam sie co do kupna ale jak mam osiagnac natywna rozdzielczosc mojego monitora skoro w czasie gry gdy wciskam na monitorze "MODE" wyswietla mi 1280x1024 ?
     
  5. krisr77

    krisr77 Pomocnik Pomocnik Użytkownik

    Dołączył:
    Czerwiec 19, 2008
    Posty:
    3274
    Polubienia:
    4
    Punkty za osiągnięcia:
    38
    Miasto:
    Warszawa
    sciagnij najnowszy NXE ( we wczesnejszych wesjach nie bylo tej rozdzieloczosci) i po prostu taka ustaw w xboxsie :)
     
  6. tomasz222

    tomasz222 Banned

    Dołączył:
    Listopad 26, 2008
    Posty:
    484
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Bochnia kolo Krakowa
    nie bedziesz mial duzej roznicy jesli chodzi tylko o zmianke ze zwyklego wejscia w monitorze na hdmi.....a co do monitora to ta firma nie jest jakas rewelacyjna wiec zastanow sie nad tym monitorkiem.......i jesli masz tylko zmieniac bo nowy ma miec HDMI to zrezygnowalbym z tego planu i odczekal wiecej i kupil tv 32 lcd..teraz to jest zbedny wydatek bo twoj obecny monitor nie jest zly..ze przemysl to na spokojnie czy jest sens wywalac kase na nowy tylko po to by bylo hdmi..a na starym napewno kilka stowek stracisz
     
  7. lol22

    lol22 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Październik 30, 2008
    Posty:
    10
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Ok dzieki a teraz ostatnie pytanie czy po zainstalowaniu NXE nie bede musial akceptowac jakiegos regulaminu XBL czy robic cokolwiek innego co nieumozliwialo by mi granie na przerobionej konsoli nie podlaczonej do sieci?....sory ze pytanie nie ma nic wspolnego z dzialem ale nigdzie nie moge tego znalezc nikt nie pisze o tym a jesli juz wydaje mi sie ze wiem gdzie indziej pisza co innego :/
     
  8. tomasz222

    tomasz222 Banned

    Dołączył:
    Listopad 26, 2008
    Posty:
    484
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Bochnia kolo Krakowa
    nic nie musisz robisz...kupujesz konsole..przerabiasz..grasz na piratach i sie bawisz........a jak ci ktos pomaga w postach to uzywaj opcji dziekuje :p
     
  9. Pan Gąbka

    Pan Gąbka Guest

    Mam takie pytanie zwiazane z wejsciami do monitora. Mianowicie mam taka sytuacje ze zmieniam tylko kabelki od kompa i od xboxa przy monitorze. Czy takie zmienianie ciagle nie zepsuje wtyczek lub samego wejscia przy monitorze?
     
  10. Qunik93

    Qunik93 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 4, 2008
    Posty:
    352
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    Górny Śląsk
    Też muszę zmieniać wtyczki, lecz nie sądzę abym zniszczył wejście D-SUB.
    Przecież nie wbijasz wtyczki młotkiem?
     
  11. tajson86

    tajson86 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 6, 2008
    Posty:
    474
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Miasto:
    wawa
    kupcie sobie KVM a obraz będzie się automatycznie przełączał w zależności od źródła sygnału a w tańszych wersjach wystarczy przełączyć przyciskiem
     
Wczytywanie...

Poleć forum