1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Monitor

Temat na forum 'Dla świeżaków' rozpoczęty przez kamaz1127, Maj 2, 2011.

  1. kamaz1127

    kamaz1127 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 30, 2011
    Posty:
    44
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Miasto:
    Dynów
    Siema wiem że nie jestem świerzakiem ale gdzie indziej mi nic nie piszą a mój problem tkwi w tym że przed chwilą przyszedł mi monitor do Xboxa i gdy go podłączyłem przez dopiero co kupiony hdmi obraz zaczął migać, mam x'a premium. Proszę o pomoc
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. ramoon

    ramoon Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Marzec 8, 2010
    Posty:
    101
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Miasto:
    Poznań
    podaj model monitora
     
  4. kamaz1127

    kamaz1127 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 30, 2011
    Posty:
    44
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Miasto:
    Dynów
    Gateway FHX2300 Pyytałem sie na forach i kilku ludzi miało i grało
     
  5. kamaz1127

    kamaz1127 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 30, 2011
    Posty:
    44
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Miasto:
    Dynów
  6. sunrise103

    sunrise103 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Lipiec 30, 2010
    Posty:
    209
    Polubienia:
    2
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    Dzierżoniów

    Tobie, już nie wolno zakładać tutaj tematów.

    Topic: Wyłącz i włącz jeszcze raz. Opisz ten migający obraz jak to się dzieje. :)
     
  7. kamaz1127

    kamaz1127 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 30, 2011
    Posty:
    44
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Miasto:
    Dynów
    to tak dziś dostalem monitor no i podłączam do xboxa pierwsze kilka minut było ok a później obraz zaczął sobie ot tak migać monitor z xboxem jest podłączony kablem HDmi nowym,
     
  8. sunrise103

    sunrise103 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Lipiec 30, 2010
    Posty:
    209
    Polubienia:
    2
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    Dzierżoniów
    A masz kabel VGA od Xbox'a? Jeśli tak to spróbuj z tym kablem jeśli będzie coś nie tak jak z HDMI, to gwara. Kabel nowy?
     
  9. kamaz1127

    kamaz1127 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 30, 2011
    Posty:
    44
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Miasto:
    Dynów
    Hdmi dopiero co go z pudełka wyciągnąłem
     
  10. sunrise103

    sunrise103 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Lipiec 30, 2010
    Posty:
    209
    Polubienia:
    2
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    Dzierżoniów
    Zagraj jeszcze raz i po podłączaj wszystko na nowo, i dokładnie wszystko i graj. :) Napisz jak coś będzie źle. :)
     
  11. kamaz1127

    kamaz1127 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 30, 2011
    Posty:
    44
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Miasto:
    Dynów
    odłączyłem i podłączyłem wszystko od nowa i dalej nic, pójdę wymienić kabel
     
  12. sunrise103

    sunrise103 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Lipiec 30, 2010
    Posty:
    209
    Polubienia:
    2
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    Dzierżoniów
    Wymień kabel, jak to nic nie da, to coś z wejściem HDMI jest, tylko nie wiadomo czy monitorka, czy Xbox'a.
     
  13. Wojciech08

    Wojciech08 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Marzec 12, 2009
    Posty:
    52
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Miasto:
    Z-d
    a nie masz innego monitora do podłączenia u kogos??? Chodz sam stawiałbym na kabel albo wiejscie bo to jest najczesciej nie tak. Sprobój może podłączyć cos innego przez kabel do monitora i zobacz co sie dzieje a jak nie to zmien ustawienia na 50 HZ
     
  14. tumispada

    tumispada Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Maj 1, 2011
    Posty:
    96
    Polubienia:
    5
    Punkty za osiągnięcia:
    8
    Kup nowy kabel może to jego wina.
     
  15. kamaz1127

    kamaz1127 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 30, 2011
    Posty:
    44
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Miasto:
    Dynów
    a gdzie to się zmienia na 50 HZ bo nie jestem obcykany w tym
     
Wczytywanie...

Poleć forum