1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Monitor

Temat na forum 'Dla świeżaków' rozpoczęty przez asdqwe, Maj 18, 2011.

  1. asdqwe

    asdqwe Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Kwiecień 6, 2011
    Posty:
    20
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Witam mam problem a mianowicie zakupiłem monitor w2486l http://allegro.pl/monitor-lg-w2486l-24-lcd-2ms-dvi-hdmi-led-full-hd-i1621825896.html i w grach np fifa czy crysis2 wystepuje smuzenie w fifie jest to bardziej widoczne. Czym to jest spowodowane gdyz monitor ma czas reakcji 2ms i połączony kablem HDMI dodam ze nawet w menu głównym gdy szybko przesuwam wszystko jest mało wyraźne a na starym CRT tego nie ma. Prosze o pomoc Dodam ze kabel HDMI 1.3b za 15 zł

    Jeśli ktoś pomoże rozwiązać mój problem to prześle na PayPal 10 zł.
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. venom85

    venom85 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Czerwiec 26, 2010
    Posty:
    466
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    mniej wiesz,lepiej spisz
    ustawiles w opcjach konsoli rozdzielczosc hd??
     
  4. asdqwe

    asdqwe Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Kwiecień 6, 2011
    Posty:
    20
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    no tak mam 1080p przestawiałem na różne i na każdej jest tak samo. Monitor ma czas reakcji 2ms wiec nie wiem dlaczego tak jest. Moze byc to wina kabla HDMI? Bo mam najtanszy 1.3b
     
  5. key

    key Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 16, 2009
    Posty:
    135
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Spróbuj użyć trybu "Gra", jeśli TV taką posiada. Jeśli to pomoże, to zamiast przesyłać PayPala zaproś jakąś fajną laskę na lody ;-)
     
  6. komar251

    komar251 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 1, 2010
    Posty:
    474
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Miasto:
    Częstochowa
  7. asdqwe

    asdqwe Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Kwiecień 6, 2011
    Posty:
    20
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Ale jeśli nawet menu mi smuży to znaczy że coś jest tak jak trzeba :(:(:(
     
  8. asdqwe

    asdqwe Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Kwiecień 6, 2011
    Posty:
    20
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
  9. adrian1389

    adrian1389 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 29, 2010
    Posty:
    204
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Miasto:
    Raszyn
    Nie dawaj pieniędzy za pomoc, musi to być wina kabla, pożycz od kogoś inny kabel i spróbuj.;D
     
Wczytywanie...

Poleć forum