1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

monitor ???

Temat na forum 'Dla świeżaków' rozpoczęty przez wawu17b, Czerwiec 27, 2011.

Status Tematu:
Zamknięty.
  1. wawu17b

    wawu17b Banned

    Dołączył:
    Czerwiec 10, 2011
    Posty:
    32
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Jak podłącze xboxa do monitora przez dvi-hdmi a komputer bd. podłączony przed d-sub -dvi to żeby załączyć xboxa musze odłączyć ten kabel od monitora czy moge załączyć ?
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. Macireks

    Macireks Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 1, 2011
    Posty:
    471
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    Rzeszów
    wystarczy na monitorze przełączyć na oddtwarzanie z innego slotu
     
  4. wawu17b

    wawu17b Banned

    Dołączył:
    Czerwiec 10, 2011
    Posty:
    32
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    a jak bym odłączył kabel od komputera to nie musze zmieniać slotu ? I moge załączyć x'a i bd. obraz ? A jak przełączyć monitor ?
     
  5. Macireks

    Macireks Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 1, 2011
    Posty:
    471
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    Rzeszów
    musisz zmienić slot bo monitor będzie Ci odtwarzał obraz z tego który jest aktualnie podłączony
     
  6. wawu17b

    wawu17b Banned

    Dołączył:
    Czerwiec 10, 2011
    Posty:
    32
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    A jak odłącze z komputera i zostanie tylko z xboxa ? To normalnie moge załączy c ?
     
  7. Macireks

    Macireks Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 1, 2011
    Posty:
    471
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    Rzeszów
    no przecież Ci napisałem że musisz zmienić na monitorze w ustawieniach żeby obraz szedł ze slotu dvi bo inaczej obraz będzie szedł ze slotu na którym miałeś podłączonego kompa
     
  8. wawu17b

    wawu17b Banned

    Dołączył:
    Czerwiec 10, 2011
    Posty:
    32
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    a wiessz jak zmienić ten slot?
     
  9. Touch!

    Touch! V.I.P V.I.P Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 15, 2010
    Posty:
    3145
    Polubienia:
    9
    Punkty za osiągnięcia:
    38
    Miasto:
    Warszawa
    W zaleznosci od monitora.

    Jak juz to "zrodlo" - lepsze okreslenie.

    Szukaj przycisku Source na obudowie.
     
  10. wawu17b

    wawu17b Banned

    Dołączył:
    Czerwiec 10, 2011
    Posty:
    32
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    mam ten przycisk i co dalej ?
     
  11. Touch!

    Touch! V.I.P V.I.P Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 15, 2010
    Posty:
    3145
    Polubienia:
    9
    Punkty za osiągnięcia:
    38
    Miasto:
    Warszawa
    Jak go nacisniesz to przelaczy sie zrodlo sygnalu. Z D-suba na DVI i na odwrot.
     
  12. wawu17b

    wawu17b Banned

    Dołączył:
    Czerwiec 10, 2011
    Posty:
    32
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
  13. Touch!

    Touch! V.I.P V.I.P Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 15, 2010
    Posty:
    3145
    Polubienia:
    9
    Punkty za osiągnięcia:
    38
    Miasto:
    Warszawa
    W takim razie zamykam.
     
Wczytywanie...
Status Tematu:
Zamknięty.

Poleć forum