1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Monitor

Temat na forum 'Kosz' rozpoczęty przez Wojtek230492, Sierpień 22, 2011.

  1. Wojtek230492

    Wojtek230492 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Maj 27, 2009
    Posty:
    263
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    Radom
    Siema jest na forum osoba znajaca sie na monitorach itd. Bo mam problem z moim monitorem gdy wlaczam kompa to monitor sie wlacza i wylacza i tak ciagle.Jak pobawie sie w ustawieniach jasnosci i trafie to obraz jest. Ostatnio tak zrobilem i pozniej pojasnilem ekran to znow mrygal. Inaczej mowiac jak obraz jest jasny to mryga a jesli jest przyciemnony to jest ok. Moge dac filmi jak to woglada
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. rowerser

    rowerser Sialalalalallalal V.I.P XBOX MANIAK Użytkownik Game Master

    Dołączył:
    Lipiec 10, 2008
    Posty:
    586
    Polubienia:
    141
    Punkty za osiągnięcia:
    43
    Miasto:
    Kozie Byki
    ale gdzie jest pytanie ? Skoro znasz się na monitorach to sam nie rozwiążesz tego problemu ?
     
  4. TheDarkKnight

    TheDarkKnight Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 16, 2010
    Posty:
    1839
    Polubienia:
    160
    Punkty za osiągnięcia:
    63
    Miasto:
    Wielkopolska
    Z takim czymś to może lepiej na gwarancje iść?
     
  5. Wojtek230492

    Wojtek230492 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Maj 27, 2009
    Posty:
    263
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    Radom
    Czytac ze zrozumieniem nie umiesz. Nieznam sie na monitorach pisze jaki mam problem. A co do gwarancji to juz niemam skonczyla sie .
     
  6. rowerser

    rowerser Sialalalalallalal V.I.P XBOX MANIAK Użytkownik Game Master

    Dołączył:
    Lipiec 10, 2008
    Posty:
    586
    Polubienia:
    141
    Punkty za osiągnięcia:
    43
    Miasto:
    Kozie Byki
    o racja :) my bad....

    Jakiś serwis rtv ? Tam zapytaj albo forum elektroda.
     
  7. Wojtek230492

    Wojtek230492 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Maj 27, 2009
    Posty:
    263
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    Radom
    Chyba bd musial tak zrobic. Nic dzieki wielkie.
     
Wczytywanie...

Poleć forum