1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Mono w Xboxie - o co chodzi

Temat na forum 'Konsola' rozpoczęty przez niedzwiedziek51, Listopad 22, 2012.

  1. niedzwiedziek51

    niedzwiedziek51 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Październik 15, 2012
    Posty:
    33
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Miasto:
    Częstochowa
    Cześć, mam problem. Kiedy miałem xboxa podpietego do telewizorni wszystko było ok, ale nie dawno podpiąłem xa do monitora. Po kilku przejściówkach mam dźwięk przez wieże, ale tylko na prawym głośniku, sprawdzałem na innych urzadzeniach i zawsze dział. Ktoś wie co z tym zrobić?
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. Ryderus

    Ryderus Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Wrzesień 21, 2011
    Posty:
    55
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Nie chce robic z ciebie głupka ale podociskaj chincze.

    Nie moglem sie powstrzymac ;D
     
  4. niedzwiedziek51

    niedzwiedziek51 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Październik 15, 2012
    Posty:
    33
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Miasto:
    Częstochowa
    Chciałbym żeby to pomogło, ale nadal mam dźwiek na prawym głośniku :(
     
  5. novy66

    novy66 Xbox One Xbox One Użytkownik Liga XboxForum.pl

    Dołączył:
    Luty 21, 2009
    Posty:
    4559
    Polubienia:
    270
    Punkty za osiągnięcia:
    83
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    Słupsk
    Podłącz do TV i zobacz czy masz stereo. Zapewne któraś z przejściówek nawaliła.
     
  6. niedzwiedziek51

    niedzwiedziek51 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Październik 15, 2012
    Posty:
    33
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Miasto:
    Częstochowa
    W telewizorze wszystko było ok. Kabel jack-jack jest ok, sprawdzalem na innych urzaczeniach, mam teraz inny jack-czincz i microsoftowski adapter audio, co nic nie zmieniło, ale przypomniało mi się, że w ustawieniach można było ustawiać, czy ma sie tv czy kino domowe itd. pamięta ktoś jak się do tego dostać?
     
Wczytywanie...

Poleć forum