1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Monster Hunter i trial na 2 dni.

Temat na forum 'Kosz' rozpoczęty przez Dogg, Grudzień 7, 2012.

  1. Dogg

    Dogg Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Czerwiec 11, 2010
    Posty:
    485
    Polubienia:
    22
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    Bydgoszcz
    Jako że temat z trialami w grze MHF jest zamknięty, chciałem się tutaj zapytać, czy jest to jeszcze aktualne? Bo u mnie po wpisaniu cyfr nie pojawiają się kody. Ma ktoś taki problem?
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. MyManiek555

    MyManiek555 Banned

    Dołączył:
    Styczeń 30, 2012
    Posty:
    64
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    1.Usuń gre
    2.Usuń profil
    3.Zrób profil xbl
    4.Pobierz gre
    5.Wpisz cyferki
    6.Smacznego ;]
     
  4. akwarium25

    akwarium25 Banned

    Dołączył:
    Czerwiec 25, 2012
    Posty:
    1282
    Polubienia:
    234
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Top Secret:)
    Aktualne zle wpisujesz cyfry.
     
  5. Kryniuk

    Kryniuk Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Kwiecień 1, 2012
    Posty:
    283
    Polubienia:
    18
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    Skierniewice
    Odp: Monster Hunter i trial na 2 dni.

    mam ten sam problem tyle ze mam chinskie znaczki i nie sposob ich przepisac ;/

    Wysłane z mojego MID08 za pomocą Tapatalk
     
  6. akwarium25

    akwarium25 Banned

    Dołączył:
    Czerwiec 25, 2012
    Posty:
    1282
    Polubienia:
    234
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Top Secret:)
    Sa tak zrobione zeby bylo trudniej.i wpisujecie tam zwykle cyfry
     
  7. tobi123

    tobi123 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 22, 2010
    Posty:
    115
    Polubienia:
    30
    Punkty za osiągnięcia:
    28
  8. kriss54

    kriss54 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 25, 2012
    Posty:
    45
    Polubienia:
    3
    Punkty za osiągnięcia:
    8
    Miasto:
    Oświęcim
    czy dziala to jeszcze ? chcialem sobie wygenerowac kod ale nie wyskakuja mi te kody cos tam pisze po tym japonsku a pod spodem cos na czerwono
    moze cos zle robie
     
  9. akwarium25

    akwarium25 Banned

    Dołączył:
    Czerwiec 25, 2012
    Posty:
    1282
    Polubienia:
    234
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Top Secret:)
    zle wpisujesz kod. na forum ci podali już masz podane co jaki zna co znaczy i wpusujesz normalne cyfry jak sie pomylisz to jest ekran z czerwonymi znakami po japońsku.
     
  10. kriss54

    kriss54 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 25, 2012
    Posty:
    45
    Polubienia:
    3
    Punkty za osiągnięcia:
    8
    Miasto:
    Oświęcim
  11. Dareq Stępień

    Dareq Stępień Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Listopad 29, 2012
    Posty:
    5
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Miasto:
    Szczecin i okolice
    Poszukaj sobie na yt how to pass japanse code xbox live monster hunter freedom 5 i musisz japońskie znaki zamieńić na cyfry proste to jest... ;D
     
  12. kriss54

    kriss54 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 25, 2012
    Posty:
    45
    Polubienia:
    3
    Punkty za osiągnięcia:
    8
    Miasto:
    Oświęcim
    zainstalowalem jeszcze raz i teraz dziala
     
  13. minigun10

    minigun10 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Maj 4, 2012
    Posty:
    0
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Częstochowa
    Ja mam tak, że aktywuje kod i nic.
     
  14. zoltypl

    zoltypl Xbox One Xbox One Użytkownik

    Dołączył:
    Sierpień 18, 2009
    Posty:
    185
    Polubienia:
    8
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    BARTY
    wpisz z poziomu konsoli , z xboxcom . nie zawsze trybi.
     
  15. JaZz

    JaZz PlayStation 4 Ryżownik V.I.P XBOX MANIAK Użytkownik

    Dołączył:
    Luty 7, 2010
    Posty:
    1963
    Polubienia:
    359
    Punkty za osiągnięcia:
    83
    wszystko macie w przyklejonym temacie..
    ..a zamkniety ponieważ padały ciągle te same pytania.. podobne do tych tutaj ;/
    co jakis czas robie update tematu i edytuje ostatni post.
    dzisiaj sprawdze czy nadal działa
     
Wczytywanie...

Poleć forum