1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

montaż dysku x360 SLIM

Temat na forum 'Dla świeżaków' rozpoczęty przez przemek_sbs2k, Marzec 4, 2014.

  1. przemek_sbs2k

    przemek_sbs2k Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 26, 2008
    Posty:
    44
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Witajcie,

    Chciałbym do swojego X360 SLIM 4GB zamontować normalny dysk twardy. Wiem że nie wystarczy wsadzić go w konsolkę zeby działał prawda?? przeba go jakos skonfigurować na PC ?

    Mógłby ktoś podesłać opis :)

    Przemek
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. Jabar

    Jabar Moderator Członek Załogi Moderator Pomocnik Użytkownik PSforum.pl

    Dołączył:
    Październik 23, 2011
    Posty:
    3706
    Polubienia:
    1111
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Płeć:
    Mężczyzna
  4. przemek_sbs2k

    przemek_sbs2k Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 26, 2008
    Posty:
    44
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Nie mam żadnej przeróbki. A co jeśli chciałbym do niego wsadzić dysk np. 1TB ?? nie bedzie taniej mozliwości ?
     
  5. Jabar

    Jabar Moderator Członek Załogi Moderator Pomocnik Użytkownik PSforum.pl

    Dołączył:
    Październik 23, 2011
    Posty:
    3706
    Polubienia:
    1111
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Płeć:
    Mężczyzna
    Niestety nie. Pod USB jakbyś podpiął to też max 32GB uzyskasz.

    Jeśli chcesz to mam dysk org 250GB od slimki, 10'cio miesięczny - zadziała na 100% - jak coś to PW ;)
     
  6. przemek_sbs2k

    przemek_sbs2k Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 26, 2008
    Posty:
    44
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    A jakby wsdzić 1TB ale zmiejszyc mu rozmiar partycji do 320 ? jest taka możliwść ?
     
  7. Jabar

    Jabar Moderator Członek Załogi Moderator Pomocnik Użytkownik PSforum.pl

    Dołączył:
    Październik 23, 2011
    Posty:
    3706
    Polubienia:
    1111
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Płeć:
    Mężczyzna
    Nie da rady. Na konsoli bez RGH jak pisałem wyżej - tylko oryg, lub z serii WD.
     
Wczytywanie...

Poleć forum