1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Mortal Kombat 9 - nie można uruchomić

Temat na forum 'Kosz' rozpoczęty przez luksio, Sierpień 20, 2011.

  1. luksio

    luksio Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Maj 4, 2009
    Posty:
    6
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Witam
    Pobrałem i wypaliłem na płytkę Mortal Kombat 9 ale gra nie chce się uruchomić. Pokazuje się tylko logo X360 i nic więcej się nie dzieje.
    Konsola jest przerobiona (ixtreme 1.60 lub 1.61) Czy potrzebna mi nowa przeróbka? Co da mi przeróbka na LT+ 1.91 ?
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. koala3333

    koala3333 Banned

    Dołączył:
    Sierpień 16, 2011
    Posty:
    23
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    mortal kmbat to nowa gra wiec musisz przerobic konsole na najnowszy lt. najnowszy lt daje wlasnie to ze mozesgrac w najnowsze gry
     
  4. Wojtek230492

    Wojtek230492 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Maj 27, 2009
    Posty:
    263
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    Radom
    Lt+ 1,91 daje odpalanie gier z ap 2.5 oczywiscie jak posiadasz dasza 12625 ale jak dla ciebie radzil bym przerobic jeszcze raz wgrac OFW napedu pozniej najnowszy dash i LT+1.91 powodzenia
     
  5. luksio

    luksio Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Maj 4, 2009
    Posty:
    6
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Wersja interfejsu w mojej konsoli to 2.0.12625.0 a konsola jest z początku 2008 roku. Czyli w takim przypadku mogę bez problemu dać ją do przeróbki na LT+ 1.91?
    Sam nie mam zamiaru nic z tym robić bo nie wiem zupełnie jak się za to zabrać.
     
  6. Ciesiel91

    Ciesiel91 V.I.P V.I.P

    Dołączył:
    Maj 31, 2011
    Posty:
    2221
    Polubienia:
    34
    Punkty za osiągnięcia:
    48
    Miasto:
    Warszawa
    Przerób konsolę, albo zmień wave gry na 3 i będzie działać.
     
  7. Wojtek230492

    Wojtek230492 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Maj 27, 2009
    Posty:
    263
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    Radom
    Najlepiej wgrac LT+1.91 i nie bd musial bawic sie z wavami. Jak bd oddawal konsole do przerobienia to powiesz zeby byl najnoszy dash a koleszka bd wiedzial co robic.
     
  8. luksio

    luksio Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Maj 4, 2009
    Posty:
    6
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    A jak będę już miał tą przeróbkę LT+1.91 to będę mógł zagrać w Need For Speed HP ... bo czytałem, że lepiej nie wkładać tej gry do konsoli bo ją oflaguje czy coś takiego. Rozumie że na LT 1.91 wypalam grę i gram bez problemu?
     
  9. Ciesiel91

    Ciesiel91 V.I.P V.I.P

    Dołączył:
    Maj 31, 2011
    Posty:
    2221
    Polubienia:
    34
    Punkty za osiągnięcia:
    48
    Miasto:
    Warszawa
    Tak. Tylko te z ap, czyli twojego nfs'a będziesz musiał przelecieć przez abgx, żeby dograło odpowiedniego patcha.
     
  10. misiek12m

    misiek12m Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Maj 14, 2010
    Posty:
    671
    Polubienia:
    41
    Punkty za osiągnięcia:
    28
    Miasto:
    Gorlice
    przerób Mortala na Wave3 i będzie działał. Albo na Wave4 i odpalaj z Acitvate.iso ale to raczej nie ma sensu.
    sam mam dash 2.0.12625 i iXtreme 1.6 i MK9 działa bez problemu
     
Wczytywanie...

Poleć forum