1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Mortal Kombat Aktualizacja

Temat na forum 'Dla świeżaków' rozpoczęty przez Sibrand, Kwiecień 16, 2011.

  1. Sibrand

    Sibrand Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Marzec 30, 2009
    Posty:
    14
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Miasto:
    Nowy Sącz
    Witam,
    Gdzie mogę znaleźć najnowszą aktualizację do Mortal Kombat? I czy ta aktualizacja nic nie zmieni mi w tym że mogę otwierać gry z AP 2.5. Mam LT+
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. Altres

    Altres V.I.P V.I.P Użytkownik

    Dołączył:
    Marzec 23, 2009
    Posty:
    2387
    Polubienia:
    130
    Punkty za osiągnięcia:
    63
    Miasto:
    Głuchołazy
    na płycie jest update tzn odpalasz grę i wgrywasz, i u mnie na 1.61 działa normalnie
     
  4. kudlaty87

    kudlaty87 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Kwiecień 25, 2009
    Posty:
    4
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    U mnie nie działa, podczas aktualizacji wyskakuje błąd i info aby wyczyścić płytę. Nie wiecie co to może być?
     
  5. opeael2

    opeael2 Pomocnik Pomocnik XBOX MANIAK Użytkownik PSforum.pl

    Dołączył:
    Styczeń 31, 2010
    Posty:
    6154
    Polubienia:
    390
    Punkty za osiągnięcia:
    83
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    Nidzica
    pewnie wave zmieniony.....przeważnie jest tak ze jak gra ma aktualizacje na płycie to po zmianie wave z ową aktualka sa problemy
     
  6. Wojciech08

    Wojciech08 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Marzec 12, 2009
    Posty:
    52
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Miasto:
    Z-d
    I co w takiej sytuacji pozostaje nam do zrobienia bo mam ten sam problem???
     
  7. przemo55

    przemo55 Banned

    Dołączył:
    Listopad 11, 2008
    Posty:
    153
    Polubienia:
    2
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Ściągaj od nowa i nagraj na nową płytke
     
  8. opeael2

    opeael2 Pomocnik Pomocnik XBOX MANIAK Użytkownik PSforum.pl

    Dołączył:
    Styczeń 31, 2010
    Posty:
    6154
    Polubienia:
    390
    Punkty za osiągnięcia:
    83
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    Nidzica
    a po co???

    ściągasz najnowszego waves patchera i przywracasz oryginalny wave i powinno być ok....tylko wtedy w napedzie musi być lt chociaż....
    lub ixtreme i activate.iso ale tego nie jestem pewien....
     
  9. orynia55

    orynia55 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Kwiecień 16, 2011
    Posty:
    12
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Jeśli jest problem tylko z instalacją dasha, to przecież można wgrać go z innej gry lub z pena
     
  10. opeael2

    opeael2 Pomocnik Pomocnik XBOX MANIAK Użytkownik PSforum.pl

    Dołączył:
    Styczeń 31, 2010
    Posty:
    6154
    Polubienia:
    390
    Punkty za osiągnięcia:
    83
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    Nidzica
  11. Wojciech08

    Wojciech08 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Marzec 12, 2009
    Posty:
    52
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Miasto:
    Z-d
    ale to nie jest teraz tak ,że jak wgram dasha nowego to mi nie będą chodzić stare gry bez jakiegos as25 czy czegoś takiego???
     
  12. opeael2

    opeael2 Pomocnik Pomocnik XBOX MANIAK Użytkownik PSforum.pl

    Dołączył:
    Styczeń 31, 2010
    Posty:
    6154
    Polubienia:
    390
    Punkty za osiągnięcia:
    83
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    Nidzica
    nie pójdą ci gry z ap 2.5....narazie 6 gier.....nie pytaj jakie...uzyj szukajki......
     
  13. orynia55

    orynia55 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Kwiecień 16, 2011
    Posty:
    12
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Powinny chodzić bez problemu, a do tych z AP 2.5 trzeba wgrać patcha
     
Wczytywanie...

Poleć forum