1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Mortal Kombat - iXtreme i dashboard

Temat na forum 'Pomoc' rozpoczęty przez Pascal, Czerwiec 18, 2011.

  1. Pascal

    Pascal Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Lipiec 8, 2009
    Posty:
    33
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Miasto:
    Gorzów Wielkopolski
    Witam.

    Dawno nie odwiedzałem forum, dawno w ogóle nie grałem na Xboxie więc jestem, ogólnie rzecz biorąc, nie w temacie jeśli chodzi o te wszystkie nowe zabezpieczenia, aktualizacje itd.

    Postanowiłem ściągnąć Mortal Kombat, wchodzę na forum żeby przypomnieć sobie proces instalacji obrazu, zobaczyć czy nie ma nowych wersji abgx360 itd., a tu się okazuje, że są jakieś gry z AP 2.5, że po wgraniu takiej-a-takiej aktualizacji nie działają pewne gry i ogólnie jest tego wszystkiego tak dużo, że nie sposób tego ogarnąć, dlatego bardzo proszę o odpowiedź.

    1. Mam iXtreme 1.51, zawsze przerabiałem gry na Wave3, jeśli dobrze pamiętam. Czy jeśli przerobię tak obraz nowego MK, to będzie działał na mojej konsoli?

    2. Druga sprawa to aktualizacja dashboarda, którą zapewne będę musiał wykonać przed uruchomieniem gry. Którą wersję mam pobrać, żeby gra działała? Nie jestem teraz w stanie powiedzieć jaką wersję mam w konsoli, pamiętam tylko, że ostatnio aktualizowałem dasha między październikiem, a grudniem zeszłego roku.

    Z góry dziękuję za odpowiedzi. :)
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. Pascal

    Pascal Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Lipiec 8, 2009
    Posty:
    33
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Miasto:
    Gorzów Wielkopolski
    Podbijam, bo wątek już leci na drugą stronę.

    Bardzo proszę o odpowiedź, bo nie chcę wypalać gierki na chybił-trafił.
     
  4. chewbacca

    chewbacca Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Marzec 26, 2009
    Posty:
    51
    Polubienia:
    2
    Punkty za osiągnięcia:
    8
    również podbijam :d bo jestem w podobnej sytuacji, mam ix 1.6
     
  5. opeael2

    opeael2 Pomocnik Pomocnik XBOX MANIAK Użytkownik PSforum.pl

    Dołączył:
    Styczeń 31, 2010
    Posty:
    6154
    Polubienia:
    390
    Punkty za osiągnięcia:
    83
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    Nidzica
    więc tak...mortal ma 11 wave ale jak zmienisz jej wave na kompatybilny z twoim ixtreme to nie uda sie zainstalowac aktualizacji która jest w grze i jest wymagana do jej uruchomienia.....pobierz gdzieś aktualizacje 12645.....broń boże 13XXX bo ona kasuje flash napedu.....
     
  6. chewbacca

    chewbacca Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Marzec 26, 2009
    Posty:
    51
    Polubienia:
    2
    Punkty za osiągnięcia:
    8
    dzięki :) spatchowalem na wave 3, poszło ok. Wkladam do napędu, trza aktualizować rzeczywiście, no to szukam, szukam, szukam, Nigdzie nie mogę znaleźć tego dasha, ale w końcu coś mam! Program updatespy, to juz radość mnie ogarnęła, zaraz szukam odpowiedniej wersji, bo tamten miał do wyboru ten najnowszy dash i jakies starsze. Dobra znalałem UpdateSpy_v12625-1, do się ściągnąć ten 12625! no to kolejny przypływ radości. Wrzucam na pendriva, a tego w konsole. I jest, aktualizacja zakończona, moja radość sięgnęła zenitu, ale nie ku*wa bo zawsze coś pójdzie źle. Co tym razem? Okazało się, że ten updatespy zrobił mnie w jajco i to co ściągnąłem to ten najnowszy i mi wywaliło przeróbkę :< damn damn damn!!
     
  7. opeael2

    opeael2 Pomocnik Pomocnik XBOX MANIAK Użytkownik PSforum.pl

    Dołączył:
    Styczeń 31, 2010
    Posty:
    6154
    Polubienia:
    390
    Punkty za osiągnięcia:
    83
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    Nidzica
    aha to nie fajnie....ale teraz wgrasz sobie 1.9 i juz nie bedziesz zmieniał wave gry
     
  8. chewbacca

    chewbacca Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Marzec 26, 2009
    Posty:
    51
    Polubienia:
    2
    Punkty za osiągnięcia:
    8
  9. Pascal

    Pascal Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Lipiec 8, 2009
    Posty:
    33
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Miasto:
    Gorzów Wielkopolski
    No ja przepraszam, że dopiero teraz piszę, ale przez długi czas nie miałem dostępu do Internetu i dopiero dzisiaj wszystko zrobiłem.

    Ściągnąłem aktualizację, którą podałeś !opeael2 i wszystko chodzi bez problemu, gierka śmiga aż miło! :)

    Serdeczne dzięki za pomoc, post oczywiście oznaczony jako przydatny. ;)
     
Wczytywanie...

Poleć forum