1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Mortal Kombat Komplete Edition

Temat na forum 'Pomoc' rozpoczęty przez penetratorr, Luty 26, 2012.

Status Tematu:
Zamknięty.
  1. penetratorr

    penetratorr Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Luty 14, 2009
    Posty:
    39
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Miasto:
    Londyn
    Witam

    Ma może ktoś jakąś wiedzę jak to będzie z tą zbliżającą się wersją MK? Czy postacie (Kenshi, Freddy Krueger, Scarlet, Rain), klasyczne fatality (Sub-Zero, Scorpion, Reptile), Klasyczne stroje oraz areny będzie trzeba w jakiś sposób odkrywać czy będą one dostępne odrazu?
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. TheDogX44

    TheDogX44 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Październik 4, 2010
    Posty:
    13
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Miasto:
    Hell's Gate
    Właśnie odpaliłem powyższą gre i nie widzę żadnej z dodatkowych postaci. Czy ktoś może wie, jak się do nich dokopać?
     
  4. Tofu212

    Tofu212 Banned

    Dołączył:
    Luty 2, 2012
    Posty:
    1487
    Polubienia:
    97
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    a skasowałęś z dysku stara wersje?
     
  5. TheDogX44

    TheDogX44 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Październik 4, 2010
    Posty:
    13
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Miasto:
    Hell's Gate
    Nawet o tym nie pomyślałem. Bez sensu, ale mówisz, że jak skasuje to nagle wyskoczą mi dodatkowe postacie w ekranie wyboru?

    Z resztą starej wersji nawet nie instalowałem na dysku

    Edytujemy posty.
     
  6. penetratorr

    penetratorr Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Luty 14, 2009
    Posty:
    39
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Miasto:
    Londyn
    Hmmm no właśnie też mnie to zastanawia jak to będzie. Podobnie miałem z Resident Evil 5. Dostałem wersję Gold, która miała niby zawierać dodatek Lost in Nightmares ale nic takiego nie było. Zastanawia mnie właśnie jak to będzie z tym mortalem.
     
  7. inferno666

    inferno666 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Styczeń 29, 2012
    Posty:
    4
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    serwus niech ktos napisz czy sa te dodatki na płytce czy sytułacja jest taka jak w resident evil gold???
     
  8. bolczyk

    bolczyk Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Maj 24, 2010
    Posty:
    59
    Polubienia:
    2
    Punkty za osiągnięcia:
    8
    sciądnąłem taką o to wersje Mortal Kombat - Komplete Edition (2012) XBOX360-SPARE i mam z dodatkowych postaci tylko Raina do wyboru. Może ktoś wie o co CAMAN???
     
  9. penetratorr

    penetratorr Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Luty 14, 2009
    Posty:
    39
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Miasto:
    Londyn
    To, że jest Rain to już dobry znak. Być może reszte jakoś się odblokowuje. Fajnie jakby ktoś potwierdził. Z tego co wiem to dodatkowe postacie w menu wyboru są niewidoczne i znajdują się obok Cyber Sub-Zero, więc na pierwszy rzut oka ich nie widać.
     
  10. Oski918

    Oski918 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 7, 2011
    Posty:
    108
    Polubienia:
    5
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    Świnoujście
    A trudno się domyślić że postacie i all są do pobrania ze "zdrapki" dołączonej do gry? Ludzie piracicie gry i się dziwicie że nie macie DLC.
     
  11. Lusus

    Lusus Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 21, 2010
    Posty:
    361
    Polubienia:
    75
    Punkty za osiągnięcia:
    28
    Tak powinno wygladac menu z dodatkowymi postaciami:
    [video=youtube_share;1mAeKKKONe0]http://youtu.be/1mAeKKKONe0[/video]
     
  12. Rob1N_PL

    Rob1N_PL Xbox One Xbox One Użytkownik

    Dołączył:
    Kwiecień 19, 2011
    Posty:
    1854
    Polubienia:
    224
    Punkty za osiągnięcia:
    63
    Tylko jeśli masz odblokowane postaci ze story mode. Jeśli ich nie masz to na ich miejsce powinny wejść postaci z DLC.
     
  13. penetratorr

    penetratorr Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Luty 14, 2009
    Posty:
    39
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Miasto:
    Londyn
    Czyli rozumiem, że na piracie się nie zagra nowymi postaciami? Ale w takim razie w bonusie dali Raina :)
     
  14. bolczyk

    bolczyk Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Maj 24, 2010
    Posty:
    59
    Polubienia:
    2
    Punkty za osiągnięcia:
    8
    Dobra panowie sam sobie poradziłem. Wszedłem na dysk konsoli gdzie miałem zapisane saev'y i zauważyłem że są tam postacie zapisane jako właśnie do pobrania wszystkie oprócz właśnie RAina czyli Kenshi Skarlet i freedy. Przeżuciłem je na pena i go odłączyłem od konsoli odpalam grę i dodatkowe postacie są wszystkie. Czyli problem rozwiązany. Nie ma w tej wersji potrzeby żadnych kodów do pobrania bo to jest właśnie wersja ze wszystkimi dlc. A kolega przeciwny piractwu pewnie jest tak nieskazitelny że w życiu nic nie ściągnął z neta ani filmu ani mp3 ani nic i pewnie ma prędkość neta na poziomie 512kb/s tylko do przeglądania stron.ŻAL.:dejection:
     
  15. penetratorr

    penetratorr Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Luty 14, 2009
    Posty:
    39
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Miasto:
    Londyn
    A jak ma się sprawa z Klasycznymi ciuchami? Też są dostęne od początku czy trzeba je odkrywać?
     
  16. Rycha_pl

    Rycha_pl Banned Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 25, 2012
    Posty:
    42
    Polubienia:
    4
    Punkty za osiągnięcia:
    8
  17. penetratorr

    penetratorr Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Luty 14, 2009
    Posty:
    39
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Miasto:
    Londyn
    Dzięki chłopaki.
    Co do piractwa to w tym przypadku mam takie zdanie: Jeśli nie sprzedaję, nie zarabiam na kopiach a nie jest to dla mnie gra "must have" i nie kupiłbym jej za 200 zł czy 170 zł to nie robie krzywdy twórcom ani nie okradam ich z pieniędzy. Moim zdaniem też twórcy są nie fair w stosunku do graczy, którym po nabyciu gry każą płacić za dodatki a potem robią wydanie ze wszystkimi w komplecie. To nie jest troszkę okradanie klienta/fana serii ?

    P.S: Potwierdzam działa, wszystko ok. Mam LT 2.0 miałem save'y z poprzedniej wersji na karcie ze wszystkimi ciuchami itp. Wszystko jak widzę się zachowało, są wszystkie postacie, bez kombinowania (Freddy, Scarlet, Kenshi, Rain) oraz wszystkie klasyczne ciuchy. Co mnie zdziwiło niektórzy mają po 2 rodzaje klasycznych ciuchów z MK2 MK3 (Kitana, Millena, Jade), niektórzy z MK1, MK3 (Sub-Zero). Fajny smaczek ta wersja :)
     
  18. Oski918

    Oski918 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 7, 2011
    Posty:
    108
    Polubienia:
    5
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    Świnoujście
    ehh,neta mam szybkiego i owszem pobieram róże rzeczy ale nie na X-a.Ale nie o to mi chodziło mniejsza z tym,chodzi mi o to że bardzo często takie postacie są do pobrania z kodów.Nie chce się kłócić,tylko mówiłem że może tak być,więc nie musisz się kłócić od razu i moglibyście pisać w tytule tematu że chodzi o wersję piracką ponieważ gdzie na tym forum się nie wejdzie,to prawie wszędzie są dyskusje o pirackich wersjach gry. (koniec dyskusji)
     
  19. Hacket

    Hacket Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Luty 21, 2012
    Posty:
    5
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Póki co wgrałem na najtańszych płytach obraz i go konsola nie znajduje znaczy znajduje grę ale gdy się włącza nie wchodzi może spróbować na verbatimach ? A tak poza tym wersja zwykła chodzi ok przeróbka 3.0 i dash 14717
     
  20. penetratorr

    penetratorr Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Luty 14, 2009
    Posty:
    39
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Miasto:
    Londyn
    Normalne, że jak jest dyskusja na tematy techniczne związane z grą to chodzi o kopie a nie oryginały. Z oryginałami nie ma problemu to chyba zrozumiałe, za to się płaci :)
     
  21. MrDraiger

    MrDraiger V.I.P V.I.P XBOX MANIAK

    Dołączył:
    Sierpień 19, 2009
    Posty:
    2859
    Polubienia:
    334
    Punkty za osiągnięcia:
    83
    Miasto:
    Inowrocław
    No to o kopiach w tym dziale nie piszemy, zwłaszcza od strony technicznej.
     
Wczytywanie...
Status Tematu:
Zamknięty.

Poleć forum