1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Mortal Kombat nie działa

Temat na forum 'Dla świeżaków' rozpoczęty przez phillip135, Maj 15, 2011.

  1. phillip135

    phillip135 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Październik 23, 2009
    Posty:
    16
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Cześć. Mam następujacy problem, spatchowałem MK na Wave 3 i gdy odpalam grę to zaczyna się wgrywać a następnie pojawia się białe tło z ligiem ixa i tak już pozostaje. Dodam że w abxie pojawia się komunikat Cannot check SplitVid due to invalid or uncertain PFI/Video mimo że patchowałem przy odłączonym necie i z wykasowanymi stealth files. Wie ktoś co z tym fantem zrobić? Z góry dziękuję, wiem że inni też mają ten problem.
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. krisr77

    krisr77 Pomocnik Pomocnik Użytkownik

    Dołączył:
    Czerwiec 19, 2008
    Posty:
    3274
    Polubienia:
    4
    Punkty za osiągnięcia:
    38
    Miasto:
    Warszawa
    daj loga z tej plyty
     
  4. bgszef!

    bgszef! Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Maj 11, 2011
    Posty:
    969
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Miasto:
    w Miescie
    Najpierw abgx a pozniej waveoatcher jak juz.
     
  5. phillip135

    phillip135 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Październik 23, 2009
    Posty:
    16
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    loga, tzn?
     
  6. Touch!

    Touch! V.I.P V.I.P Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 15, 2010
    Posty:
    3145
    Polubienia:
    9
    Punkty za osiągnięcia:
    38
    Miasto:
    Warszawa
    Screen z tego co ABGX ci pokazal.
     
  7. phillip135

    phillip135 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Październik 23, 2009
    Posty:
    16
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
  8. phillip135

    phillip135 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Październik 23, 2009
    Posty:
    16
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    tzn, możesz jaśniej? Zamieściłem screen z abgx może to coś zasugeruje.
     
  9. phillip135

    phillip135 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Październik 23, 2009
    Posty:
    16
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    No i pomoże mi ktoś z tym mortalem na tym forum? Myślałem że się ktoś tu będzie znał...
     
  10. krisr77

    krisr77 Pomocnik Pomocnik Użytkownik

    Dołączył:
    Czerwiec 19, 2008
    Posty:
    3274
    Polubienia:
    4
    Punkty za osiągnięcia:
    38
    Miasto:
    Warszawa
    po 1 zaktualizauj abgxa do 1.0.5
    po 2 napewni to jest screen z plyty czy z dysku??
     
  11. phillip135

    phillip135 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Październik 23, 2009
    Posty:
    16
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1

    To jest screen z dysku.
     
  12. t3rror

    t3rror Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Sierpień 16, 2009
    Posty:
    617
    Polubienia:
    8
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    @phillip135:
    Przecież to ma wgrany Wave 11-ty.
     
  13. phillip135

    phillip135 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Październik 23, 2009
    Posty:
    16
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1

    A teraz??

    ImageShackŽ - Online Photo and Video Hosting
     
Wczytywanie...

Poleć forum