1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Mortal Kombat otworz napęd

Temat na forum 'Kosz' rozpoczęty przez SarCop, Kwiecień 17, 2011.

  1. SarCop

    SarCop Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Sierpień 17, 2010
    Posty:
    21
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Witam dziś zassałem nowego mortal kombat i mianowicie problem lezy w jego uruchomieniu gdy wsadzam plytke do napedu wogole jej nie czyta
    Mam LT+ i przepuściłem ja przez abgx a tu niespodzianka. Ostatnio chyba wiele sie dzialo w tych aktualizacjach a ja od dluzszego dawna nie sciagalem nic na xboxa tak wiec prosze o pomoc ^^
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. Tomekzc

    Tomekzc Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Kwiecień 8, 2011
    Posty:
    286
    Polubienia:
    31
    Punkty za osiągnięcia:
    28
    moze zle sie nagralo albo zla plyta. ja mam lt + i w mortala pykam elegancko. gra super polecam
     
  4. onix212

    onix212 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 28, 2008
    Posty:
    1981
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    38
    Miasto:
    Śląsk
    sprawdz kopie co sciagnales abgx ja to nie to wina plyty
     
  5. SarCop

    SarCop Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Sierpień 17, 2010
    Posty:
    21
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    ok thx wlasnie tak myslalem ze cos z moja nagrywarka bo juz wczesniej mialem z naia problemy ale nie takie zeby calkowicie plyty nie czytalo ;D
     
  6. komar251

    komar251 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 1, 2010
    Posty:
    474
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Miasto:
    Częstochowa
    Który plik wskazałeś do nagrania , dvd czy iso . ..
     
  7. kreiten

    kreiten Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Grudzień 13, 2009
    Posty:
    2
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Ja wskazałem *.dvd. Mam dokładnie to samo co kolega. Też mam LT+, Nie wiem czemu to nie chodzi.
     
  8. DJDIDO88

    DJDIDO88 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Październik 11, 2010
    Posty:
    1135
    Polubienia:
    77
    Punkty za osiągnięcia:
    48
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    Jarosław
    dziwne bo mi też coś takiego się dzieje, ale po kilku próbach wysuń i wsuń płytka się kręci i można pykać.
     
  9. kreiten

    kreiten Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Grudzień 13, 2009
    Posty:
    2
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    U mnie pojawia sie, płyta nie czytelna - przeczyść płytę. Może źle sie wypaliła???
     
  10. komar251

    komar251 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 1, 2010
    Posty:
    474
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Miasto:
    Częstochowa
  11. kreiten

    kreiten Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Grudzień 13, 2009
    Posty:
    2
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Wątpię bo inne gry chodzą jak burza. Dwa razy wypaliłem i dwa razy to samo.
     
  12. Azur

    Azur Xbox One Xbox One V.I.P Użytkownik

    Dołączył:
    Luty 25, 2010
    Posty:
    2795
    Polubienia:
    470
    Punkty za osiągnięcia:
    83
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    Polska
    Czy wy się nie nauczycie, by powyżej 20-stu postów nie zakładać tematów w SWIEŻAKACH ?
     
Wczytywanie...

Poleć forum