1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Mortal Kombat - PROBLEM

Temat na forum 'Kosz' rozpoczęty przez mad000, Kwiecień 29, 2011.

  1. mad000

    mad000 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Styczeń 3, 2011
    Posty:
    11
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    W jaki sposób musze spatchować tą gre aby poszła mi na iextreme 1.6 . Jak wkładam płytę do napędu to wyświetla się napis uruchom gre po czym wyświetla się abym wytarł płytę ściereczką. To samo mam z AC:Brotherhood i NFS:HP. Wcześniej wszystko było ok ale zainstalowałem aktualizacje z crysisa 2.

    Bardzo proszę o pomoc
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. Macireks

    Macireks Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 1, 2011
    Posty:
    471
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    Rzeszów
  4. mad000

    mad000 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Styczeń 3, 2011
    Posty:
    11
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    A nie da się jakoś przerobić obrazu z grą??? Bo wszystkie starsze gry mi chodzą
     
  5. opeael2

    opeael2 Pomocnik Pomocnik XBOX MANIAK Użytkownik PSforum.pl

    Dołączył:
    Styczeń 31, 2010
    Posty:
    6154
    Polubienia:
    390
    Punkty za osiągnięcia:
    83
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    Nidzica
    tak jak kolega powiedzial....jeśli wgrałes aktualizacje to tylko lt+...bo mortal po zmianie wave też ponoć nie dziala
     
  6. dragon123

    dragon123 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Kwiecień 26, 2011
    Posty:
    6
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Na pewno mortal nie działa po zmianie wave na 3?
     
  7. Hextor

    Hextor V.I.P V.I.P Użytkownik

    Dołączył:
    Sierpień 3, 2009
    Posty:
    4297
    Polubienia:
    144
    Punkty za osiągnięcia:
    63
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    Warszawa
    A to dziwne w takim razie :p Mortal powinien normalnie działać :p Z tego co wiem to nie ma on AP 2.5 a kolega ma przecież dasha z Crysis 2
     
  8. KULA

    KULA V.I.P V.I.P Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 9, 2008
    Posty:
    521
    Polubienia:
    10
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    Szczecin
    MK działa na innym Wave ja koledze zmieniłem na Wave 2 bo ma ix 1.5 lub 1.51 i u niego normalnie działa wczoraj nawet przy piwku graliśmy aha i ma dasha 12625
     
  9. Wojciech08

    Wojciech08 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Marzec 12, 2009
    Posty:
    52
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Miasto:
    Z-d
    To nic tylko pozazdrościc, a nie chce od niego aktualizacji???
     
  10. dragon123

    dragon123 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Kwiecień 26, 2011
    Posty:
    6
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Mógłbyś powiedzieć jak to zrobiłeś że działa Mortal przerobiony na Wave 2? Ja robiłem tak:

    dvd 1: przerabiam abgx który dociąga jakieś łaty ( kilka rzeczy było na żółto - sprawdzałem drugi raz i już wszystkie testy na zielono) następnie wave patcher ustawiam na wave 3 i zaznaczyam keep system update -> nie działa xbox jak by wykrywał film dvd
    dvd 2: tak samo z tym że zaznaczam wave 3 i keep system update odznaczony ( błąd jak by xbox wykrywał film dvd)
    dvd 3: tak samo z tym że wave 2 i keep system update odznaczony. (błąd w kilku językach " to play this disc, put in a Xbox 360 console")

    Dodam , że obraz oczywiście przechodzi testy abgx , konsola ma najnowszego dasha ze strony M$, nie ma przeróbki lt -> jest starsza przeróbka z napędem lite on/benq.
    Nagrrywałem na Verbatim 2,4X img burnem

    Pozdrawiam i proszę o pomoc
     
  11. Skillah

    Skillah Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Marzec 20, 2011
    Posty:
    36
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    8
    pewnie bladem jaki zrobiles jest to, ze posciagales laty. ja zawsze robie na zaznaczonym disable all online functions i przerabiam na wave 3. uzywam starego abgxa 1.0.1. Z mortalem nie probowalem jeszcze
     
  12. dragon123

    dragon123 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Kwiecień 26, 2011
    Posty:
    6
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Dzieki za odpowiedź to klikam disable online function i dla bezpieczeństwa jeszcze internet odłącze - mam nadzieje ze zda egzamin:) dzieki
     
  13. siwyqq

    siwyqq Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Marzec 12, 2009
    Posty:
    5
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    ja mam dasha 12625 ix 1.51 przerobilem 360 wave patcher na wave3 i smiga
     
Wczytywanie...

Poleć forum