1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Mortal Kombat pytanie

Temat na forum 'Dla świeżaków' rozpoczęty przez janosikk, Czerwiec 17, 2011.

  1. janosikk

    janosikk Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Wrzesień 25, 2010
    Posty:
    4
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    WItam , Posiadam Xboxa360 z przeróbką ixtreme lt z metoda 3*dash. Ostania gra jaką grałem był Assasssin's Creed BH , Czy na tej wersji przeróbki bedzię działał nowy mortal kombat ? Czy ta gra potrzebuje nowego dasha i czy jak go wgram bedzię wszystko ok?
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. neo937

    neo937 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Kwiecień 28, 2009
    Posty:
    713
    Polubienia:
    22
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Z tego co się orientuję, to przy jakiejś grze która wyszła wcześniej niżMK była aktualizacja która blokowała możliwość grania poprzez 3x dash na starych iXtreme'ach.
     
  4. janosikk

    janosikk Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Wrzesień 25, 2010
    Posty:
    4
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    a MK wymaga aktualizacji dasha względem tego wgranego w metodzie 3xdash?
     
  5. neo937

    neo937 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Kwiecień 28, 2009
    Posty:
    713
    Polubienia:
    22
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Tak, na płytce znajduje się update.
     
  6. janosikk

    janosikk Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Wrzesień 25, 2010
    Posty:
    4
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Dobra to niech jeszcze to potwierdzi że na tej przeróbce nie zagram w MK , bede na 100% pewny .
     
  7. neo937

    neo937 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Kwiecień 28, 2009
    Posty:
    713
    Polubienia:
    22
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Mortal nie ma AP2.5, więc jak zaktualizujesz konsole offline, przerobisz grę na niższy wave to powinien śmignąć. Najlepszym wyjściem by było zreflashować napęd...
     
  8. akir

    akir Xbox One Xbox One V.I.P Pomocnik Użytkownik PSforum.pl

    Dołączył:
    Grudzień 23, 2008
    Posty:
    12069
    Polubienia:
    1065
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Miasto:
    Bielsko-Biała
    będzie działac
     
Wczytywanie...

Poleć forum