1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Mortal.Kombat.XBOX360-MARVEL

Temat na forum 'ISO' rozpoczęty przez opeael2, Kwiecień 15, 2011.

  1. opeael2

    opeael2 Pomocnik Pomocnik XBOX MANIAK Użytkownik PSforum.pl

    Dołączył:
    Styczeń 31, 2010
    Posty:
    6154
    Polubienia:
    390
    Punkty za osiągnięcia:
    83
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    Nidzica
    gra w sieci.....nie ma ap 2.5

    [​IMG]
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. szychabarca

    szychabarca Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 11, 2009
    Posty:
    427
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    Barcelona
    A czy ta gra posiada może tą nową betę dasha 2.0.13141.0, czy jest czysta i nie ma tej aktualizacji?
     
  4. Kondorro

    Kondorro Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 8, 2008
    Posty:
    245
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    gra ktos juz w to na xlive?
     
  5. tymon1988

    tymon1988 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Luty 23, 2008
    Posty:
    147
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Miasto:
    PL
    Nigdy nie będzie zamieszczonej BETY dasha na płytce jakiejkolwiek gry!
    BETA to BETA!! Not for public :)
     
  6. maker3

    maker3 Xbox One Xbox One Użytkownik

    Dołączył:
    Październik 31, 2010
    Posty:
    725
    Polubienia:
    72
    Punkty za osiągnięcia:
    28
    Jak wchodził Kinekt, to gry miały na początku wersje beta dasha
     
  7. neoandrew

    neoandrew XBOX MANIAK XBOX MANIAK Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 18, 2009
    Posty:
    375
    Polubienia:
    13
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Widać brak obsługi kinecta zmusił do złamania tej zasady.

    A tak po za tym dawno w nic nie grałem na x, więc nie za bardzo kojarzę, wolę się upewnić, pójdzie mi to na 1.61 napęd samsung bez żadnego grzebania?
     
  8. kinoji

    kinoji Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Marzec 12, 2010
    Posty:
    11
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    daj Lordani znać jak odpalisz czy wszystko śmiga.
     
  9. neoandrew

    neoandrew XBOX MANIAK XBOX MANIAK Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 18, 2009
    Posty:
    375
    Polubienia:
    13
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    activate.iso jest potrzebne dla 1.6.
     
  10. Kondorro

    Kondorro Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 8, 2008
    Posty:
    245
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    moglby mi ktos prosze powiedziec jak wrzucic ten SSv2 do obrazu gry?
     
  11. pnwelo

    pnwelo Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 16, 2010
    Posty:
    40
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Miasto:
    TarnĂłw, Poland
    narazie nie polcam grac na konsoli niezbanowanej bo flaga odrazu leci :) poczekac do 19-tego :)
     
  12. neCro

    neCro Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 19, 2010
    Posty:
    1061
    Polubienia:
    2
    Punkty za osiągnięcia:
    38
    Miasto:
    Wrocław/ LA
    bzdet
     
  13. kinoji

    kinoji Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Marzec 12, 2010
    Posty:
    11
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    w sensie, że kupić oryginała? ;]

    kondorro: w abgx w zakładce 'manually patch or extract files' zaznaczasz 'patch even if stealth passes' a niżej wybierasz pliki dmi i ss.
     
  14. Grzib

    Grzib Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Marzec 14, 2010
    Posty:
    298
    Polubienia:
    15
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    Górny Ślonsk
    a dla 1.61?
     
  15. Kondorro

    Kondorro Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 8, 2008
    Posty:
    245
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    a czy musze wrzucic ten SSv2 czy moge smialo bez tego grac?
     
  16. kinoji

    kinoji Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Marzec 12, 2010
    Posty:
    11
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    jak nie grasz po necie to możesz
     
  17. Kondorro

    Kondorro Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 8, 2008
    Posty:
    245
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    ale gram , dlatego pytam jak wrzucic ten ssv2
     
  18. kinoji

    kinoji Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Marzec 12, 2010
    Posty:
    11
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    dlatego ci wyżej napisałem (w edytowanym poście) ;]
     
  19. Kondorro

    Kondorro Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 8, 2008
    Posty:
    245
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Dzieki!
     
  20. bakahk

    bakahk Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Marzec 5, 2011
    Posty:
    356
    Polubienia:
    4
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    Polska
    Mortal.Kombat.XBOX360-MARVEL

    1) działa (2.0.12625.0 + LT+ v.1.1);

    [​IMG]
    *stan na 15.04.2011r./16:03 - no rip of Xex CRC

    +krwista, fani klasyka powinni być zadowoleni;
     
  21. Draki

    Draki Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Czerwiec 13, 2010
    Posty:
    11
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    działa może na 3xdash? bo nie jestem w temacie do którego wave odpala 3xdash.
     

Poleć forum