1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

mosfet N02RG

Temat na forum 'Sprzęt' rozpoczęty przez grzegorz1652, Grudzień 30, 2011.

  1. grzegorz1652

    grzegorz1652 Banned Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 28, 2008
    Posty:
    167
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Witam. Jaki zamiennik albo odpowiednik mam kupić zamiast tego mosfetu N02RG bo tego nigdzie nie mogę dostać :( proszę pomóżcie.. błagam
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. kufer111

    kufer111 Banned

    Dołączył:
    Grudzień 9, 2008
    Posty:
    618
    Polubienia:
    10
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Zdolny Śląsk
    Google Tłumacz

    google nnie pomaga???

    idż z tymi danymi do najbliższego sklepu elektronicznego,może to mają
     
  4. grzegorz1652

    grzegorz1652 Banned Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 28, 2008
    Posty:
    167
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    właśnie już byłem w sklepie i gościu oczy wystawił że nigdzie takiego tranzystorka nie ma

    odświeżam i pytam czy taki będzie dobry? IRLR8256PBF
     
  5. grzegorz1652

    grzegorz1652 Banned Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 28, 2008
    Posty:
    167
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    odświeżam i mam pytanie bo zamówiłem taki zamiennik IRLR8256PBF i teraz mam pytanie czy wystarczy jak wymienię tylko ten jeden mosfet co był uszkodzony to czy będzie działało? czy muszę też wymienić ten dobry co jest obok?
     
  6. boby2pc

    boby2pc Pomocnik Pomocnik Użytkownik

    Dołączył:
    Luty 18, 2009
    Posty:
    1469
    Polubienia:
    120
    Punkty za osiągnięcia:
    63
    Miasto:
    Warszawa
    mosfety powinno sie wymieniać w kompletach ze względu na różne parametry w seriach produkcji, nie mówiąc już o wymianie na odpowiednik.
     
  7. grzegorz1652

    grzegorz1652 Banned Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 28, 2008
    Posty:
    167
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    To mówisz że jak będe wlutowywał ten nowy zamiennik o innych ale całkiem podobnych parametrach to muszę wymienić też ten obok najlepiej?
     
Wczytywanie...

Poleć forum