1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

most linowy mocowanie desek

Temat na forum 'Kosz' rozpoczęty przez Altres, Sierpień 23, 2011.

  1. Altres

    Altres V.I.P V.I.P Użytkownik

    Dołączył:
    Marzec 23, 2009
    Posty:
    2387
    Polubienia:
    130
    Punkty za osiągnięcia:
    63
    Miasto:
    Głuchołazy
    Witam mam zagadnę jak są mocowane deski w mostach linowych chodzi mi o stare mosty chcę zrobić model komputerowy mostu linowego no i te deski nie mam pojęcia jak je przymocować, może ktoś ma jakieś zdjęcia dokładne albo coś.
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. Ruzyk

    Ruzyk V.I.P V.I.P Użytkownik

    Dołączył:
    Sierpień 7, 2009
    Posty:
    264
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Miasto:
    Przemyśl
  4. rowerser

    rowerser Sialalalalallalal V.I.P XBOX MANIAK Użytkownik Game Master

    Dołączył:
    Lipiec 10, 2008
    Posty:
    586
    Polubienia:
    141
    Punkty za osiągnięcia:
    43
    Miasto:
    Kozie Byki
    Przewiercone na wylot i lina przepleciona przez dziurkę i pod spodem supeł zawiązany. Tak ja bym to zrobił i chyba tak gdzieś widziałem :)
     
  5. Altres

    Altres V.I.P V.I.P Użytkownik

    Dołączył:
    Marzec 23, 2009
    Posty:
    2387
    Polubienia:
    130
    Punkty za osiągnięcia:
    63
    Miasto:
    Głuchołazy
    Ruzyk wiem że google nie gryzie ale nie idzie znaleźć zdjęć dokładnych a może na forum ktoś się tym interesował albo sam taki robił/widział i wie jak to zrobić.

    morze na forum?! gdzie?! - rzk.
     
  6. rowerser

    rowerser Sialalalalallalal V.I.P XBOX MANIAK Użytkownik Game Master

    Dołączył:
    Lipiec 10, 2008
    Posty:
    586
    Polubienia:
    141
    Punkty za osiągnięcia:
    43
    Miasto:
    Kozie Byki
    ....hmmm a mój post wyżej widziałeś ?
     
  7. Altres

    Altres V.I.P V.I.P Użytkownik

    Dołączył:
    Marzec 23, 2009
    Posty:
    2387
    Polubienia:
    130
    Punkty za osiągnięcia:
    63
    Miasto:
    Głuchołazy
    Tak widziałem ale sądzisz że w średniowieczu mieli by jak zrobić kilka set idealnych dziur ?? Gdzieś na forum chodziło mi o to że ktoś z użytkowników ale mniejsza o to już znalazłem osobę która wie jak robiono takie mosty, gdyby ktoś chciał to deski przeplatano przez line znajdującą się pod nią i powtarzano to kilka krotnie zależnie od szerokości mostu, nie robiono dziur bo nie potrafili zrobić idealnych i do tego takie dziury osłabiały deski.
     
Wczytywanie...
Podobne tematy
  1. Wozik
    Odpowiedzi:
    3
    Wyświetleń:
    739
  2. galeon
    Odpowiedzi:
    0
    Wyświetleń:
    714

Poleć forum