1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Możliwość podmiany plików dźwiękowych

Temat na forum 'Dla świeżaków' rozpoczęty przez Ra1to, Listopad 29, 2013.

  1. Ra1to

    Ra1to Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 29, 2013
    Posty:
    97
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    8
    Siema, mam takie pytanie, czy jeśli bym pobrał dwie wersje Final Fantasy XIII/-2 (wersje japońską i angielską) to mógłbym podmienić pliki dźwiękowe tak, aby w grze był japoński dubbing i angielskie napisy?
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. Pixel

    Pixel Pomocnik Pomocnik XBOX MANIAK Użytkownik

    Dołączył:
    Czerwiec 20, 2013
    Posty:
    3371
    Polubienia:
    854
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Teoretycznie można by było tak zrobić, ale musiałbyś grzebać w rozpakowanym ISO i nie wiadomo, czy potem by gra odpaliła po modyfikacji, więc nie jest to raczej wykonalne.
     
  4. Ra1to

    Ra1to Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 29, 2013
    Posty:
    97
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    8
    Z tego co wiem to skyrima właśnie tak zrobili, tylko szkoda mi płytki marnować . Może jest tu ktoś kto już podmieniał pliki dźwiękowe? : P
     
  5. TigraTeam

    TigraTeam Banned

    Dołączył:
    Listopad 8, 2009
    Posty:
    4128
    Polubienia:
    513
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Bielsko-Biala
    Tylko że Final Fantasy XIII/-2 wersja japońska jest w ntsc nie odpalisz wogule na konsoli Pal.Chyba że masz rgh
     
  6. Ra1to

    Ra1to Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 29, 2013
    Posty:
    97
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    8
    Z wersji ntsc bym wziął tylko pliki dźwiękowe(dubbing).
     
Wczytywanie...

Poleć forum