1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Można ściągnąć DVD KEY ze SLIMA !!!!!

Temat na forum 'Aktualności' rozpoczęty przez sajdorr, Październik 9, 2010.

Status Tematu:
Zamknięty.
  1. sajdorr

    sajdorr Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 15, 2009
    Posty:
    938
    Polubienia:
    78
    Punkty za osiągnięcia:
    28
    Miasto:
    P-ce
    źródło: DG16D4S Drive (360 Slim Drive)

    i screen na który wszyscy czekacie :>

    [​IMG]

    O co biega ...

    Otóz hacker Garemia, stworzył program dzięki którego można "sczytać" DVD KEY z napędu LiteOn DG16D4S (ten który jest w slimach :>) jakim sposobem ? ... Z danych wynika, że wystarczy podłączyć napęd przez kabel Sata i wpisać pare prostych komend i VOILA MAMY KLUCZ! (Dla amatorów flashowania program wręcz IDEALNY!)

    Teraz tylko czekać na teamjungle aż udostępnią jaki iXtreme dla Slima :)

    btw. jeżeli ktoś chce się pobawić u siebie na kompie z tym programem tutaj macie testową wersje http://www.megaupload.com/?d=NB14CJ7S (oczywiście wszystko robicie na swoją odpowiedzialność)

    a komenda to : x:\xxxxx\Tarablinda.exe xxxx (w miejsce xxxx port np. e480 - port łatwo można znaleźć używająć Jungle Flasher)
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. cloud0

    cloud0 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Lipiec 22, 2009
    Posty:
    147
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
  4. dawajrowa

    dawajrowa Banned

    Dołączył:
    Kwiecień 1, 2010
    Posty:
    84
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    no to jeszcze troche i mogje kupować slima ^_^
     
  5. mureek

    mureek Banned

    Dołączył:
    Grudzień 31, 2008
    Posty:
    55
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    yyyyy
    problem jesli chodzi o przerobke slim to nie odczyt klucza, a wyczyszczenie/wgranie firmware napedu.
     
  6. voltan91

    voltan91 XBOX MANIAK XBOX MANIAK Użytkownik

    Dołączył:
    Październik 15, 2009
    Posty:
    1773
    Polubienia:
    104
    Punkty za osiągnięcia:
    63
    Miasto:
    Bytom
    No super super, ale bardziej czekam na wiadomość, że ktoś odkrył sposób na JTag na konsoli z dashem 8xxx :p
     
  7. sajdorr

    sajdorr Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 15, 2009
    Posty:
    938
    Polubienia:
    78
    Punkty za osiągnięcia:
    28
    Miasto:
    P-ce
    poczytaj od początku temat ze źródła

    "no lo erase working"

    a na to poczekasz jeszcze dłuuugo, i wtedy wszyscy bedą już mieli kinectdasha ;P
     
  8. akir

    akir Xbox One Xbox One V.I.P Pomocnik Użytkownik PSforum.pl

    Dołączył:
    Grudzień 23, 2008
    Posty:
    12074
    Polubienia:
    1068
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Miasto:
    Bielsko-Biała
    W sumie to tylko brakuje dodać napęd do spoof i można podmiankę zrobić:)
     
  9. sajdorr

    sajdorr Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 15, 2009
    Posty:
    938
    Polubienia:
    78
    Punkty za osiągnięcia:
    28
    Miasto:
    P-ce
    wszyscy stare litki będą kupować ;D
     
  10. AnarchyMen

    AnarchyMen Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 1, 2008
    Posty:
    509
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Miasto:
    Grudziądz
    Twierdzisz ,że można przełożyć napędy i wgrać klucz od slima do nowego napędu :D?
     
  11. sajdorr

    sajdorr Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 15, 2009
    Posty:
    938
    Polubienia:
    78
    Punkty za osiągnięcia:
    28
    Miasto:
    P-ce
    no zapewnie taki sposób wyjdzie :D
     
  12. Twette_k

    Twette_k Banned

    Dołączył:
    Wrzesień 10, 2010
    Posty:
    18
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    jutro przetestuje to i dam realcje obszerna;)
     
  13. Kris89

    Kris89 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 12, 2008
    Posty:
    210
    Polubienia:
    2
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    Szczecin
    lukam ciagle i ciesze sie ze powoli cos idzie do przodu ze slimami, a co do podmiany napedu to czemu nie, jak weszly liteony pierwsze to tak bylo wiec moze teraz sie przydadza jak komus zostaly :)
     
  14. Ankoholik

    Ankoholik Xbox One Xbox One Pomocnik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 6, 2009
    Posty:
    1211
    Polubienia:
    109
    Punkty za osiągnięcia:
    63
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    Białystok
    sposób działa ,dziś wrzuciłem ten dvd key do zwykłego liteona 74
     
  15. Twette_k

    Twette_k Banned

    Dołączył:
    Wrzesień 10, 2010
    Posty:
    18
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Moze zdasz realacje jakas:>?
     
  16. -=DEXTER=-

    -=DEXTER=- Pomocnik Pomocnik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 8, 2008
    Posty:
    7158
    Polubienia:
    552
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Miasto:
    Kalisz, Poland
    i co ci dalo ze wrzuciles key? Spoofa jak zrobiles?

    Trzeba czekac na rozwoj wypadkow. Mnie zastanawia dlaczego niby zapis/czyszczenie napedu ma nie dzialac. Napedy oparte na tych samych ukladach co poprzednie liteony wiec tu nie powinno byc problemu.
     
  17. Ankoholik

    Ankoholik Xbox One Xbox One Pomocnik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 6, 2009
    Posty:
    1211
    Polubienia:
    109
    Punkty za osiągnięcia:
    63
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    Białystok
    nie trzeba wykonywać spoofa od dashboardu chyba 1777.z ciekawości tylko zrobiłem extract ,ogólnie trzeba poczekac az bedzie FW d tego
     
  18. -=DEXTER=-

    -=DEXTER=- Pomocnik Pomocnik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 8, 2008
    Posty:
    7158
    Polubienia:
    552
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Miasto:
    Kalisz, Poland
    jak to nie trzeba? mialem konsole z 8955 i spoof byl wymagany.
     
  19. slimak_110

    slimak_110 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Marzec 16, 2009
    Posty:
    429
    Polubienia:
    14
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    Nowe Miasteczko
    Wiadomo sprawa. Wszystko to kwestia czasu :D
     
  20. Ankoholik

    Ankoholik Xbox One Xbox One Pomocnik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 6, 2009
    Posty:
    1211
    Polubienia:
    109
    Punkty za osiągnięcia:
    63
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    Białystok
    hmm ,ja testwałem na tym najnowszym ,slim z filmiku też raczej ma zwykły napęd bo o FW do tego nie słychać
     
  21. edgorek

    edgorek Banned

    Dołączył:
    Listopad 21, 2007
    Posty:
    173
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Szczecin
    to jak w końcu z tym fv?:)
     
Wczytywanie...
Status Tematu:
Zamknięty.

Poleć forum