1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Mozna zamowic tego xboxa?

Temat na forum 'Dla świeżaków' rozpoczęty przez herbatkowy, Luty 21, 2010.

  1. herbatkowy

    herbatkowy Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Luty 21, 2010
    Posty:
    32
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Miasto:
    Ostrołęka
    OKAZJA XBOX 360 ARCADE NOWA IXTREME + Karta 512 (928574998) - Aukcje internetowe Allegro

    Nie wiem czy to jest warte zamowienia, a widze tam ze jest ixtreme 1.6, czyli stary, to pewnie nie bardzo?

    Czy moze tego?
    http://allegro.pl/item929478045_nowy_xbox360_arcade_jasper_hdmi_ixtreme_gratisy.html

    Zalezaloby mi na tym sofcie 1.61 najnowszym
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. Antenelles

    Antenelles Banned

    Dołączył:
    Marzec 16, 2009
    Posty:
    149
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    oczywiście, że ten drugi ;) bierz i się nawet nie zastanawiaj
     
  4. plaskihwdp

    plaskihwdp Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 19, 2009
    Posty:
    57
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Miasto:
    z Kontowni
    bierz 2 z lt tylko koles ma malo komentow i bez pobrania
     
  5. herbatkowy

    herbatkowy Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Luty 21, 2010
    Posty:
    32
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Miasto:
    Ostrołęka
    Jest za pobraniem przesylka 45zł. A czemu z lt? Ja nie bede grac online, chce tylko zeby mi konsola odpalala piraty wszystkie, to nie lepszy bedzie 1.61 ??
     
  6. XboxArcade18

    XboxArcade18 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Luty 6, 2010
    Posty:
    135
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Miasto:
    Lubin
    dokładnie nie zastanawiaj sie bierz ten 2:D
     
  7. Antenelles

    Antenelles Banned

    Dołączył:
    Marzec 16, 2009
    Posty:
    149
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    nie będzie lepszy 1.61 bierz z LT ;]
     
  8. herbatkowy

    herbatkowy Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Luty 21, 2010
    Posty:
    32
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Miasto:
    Ostrołęka
    Nie no, juz nic nie kumam. Dopiero ktos mi powiedzial ze 1.61 bedzie najlepszy do grania offline. Moze mi doradzic ktos kto sie naprwade zna na tym? Jeszcze raz potworze, nie bede gral ONLINE, potrzebna mi konsola jedynie do grania w domu na kopiowanych grach, jaki soft bedzie najlepszy ??
     
  9. Antenelles

    Antenelles Banned

    Dołączył:
    Marzec 16, 2009
    Posty:
    149
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    obojętnie czy będziesz grać offline czy online to najlepszy będzie LT
     
  10. herbatkowy

    herbatkowy Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Luty 21, 2010
    Posty:
    32
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Miasto:
    Ostrołęka
    Dobra to czekam teraz az ktos z innych znawcow to potwierdzi :) A co z gwarancja? Utrace ja na zawsze?
     
  11. m3rcin

    m3rcin Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 21, 2009
    Posty:
    35
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    pewnie że LT niż 1.6 sam teraz chcę przerobić na LT zęby spróbować przez neta bo mało prawdopodobne ze dostaniesz bana ale nie gwarantuje ci to ze nie dostaniesz w 100%
     
  12. shibby20

    shibby20 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 21, 2009
    Posty:
    208
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    najlepszy do offline bedzie ix1.61NS. Ale koniecznie NS a nie zwykly ix1.61.
     
  13. snupson

    snupson Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Wrzesień 13, 2009
    Posty:
    46
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    8
    Miasto:
    Łódź
    i po co piszesz bzdury i wprowadzasz ludzi w błąd. Myślisz że ten co ma więcej postów to jest mądrzejszy ?

    @ HERBATKOWY : Jeśli grasz tylko na piratach i nie przez neta to nie kupuj z przeróbką LT tylko 1.61 NS i KONIEC TEMATU.
     
  14. Pawlllosss

    Pawlllosss Guest

    Zgadza się NS,nie będziesz musiał patchować.A co do gwarancji, jak plomby są nie naruszone i gdy wysyłasz z przywróconym firmware,to może naprawią.

    ps.LT zapewnia większe bezpieczeństwo przed banem podczas grania online,ale wtedy trzeba patchować gry.
     
  15. snupson

    snupson Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Wrzesień 13, 2009
    Posty:
    46
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    8
    Miasto:
    Łódź
    miałem koleszkę który wysłał klocka który najpierw był przerobiony a później wgrany oryginalny firmware i dostał odpowiedź od microsoftu listem że zakładają mu sprawę w sądzie o "próbę wymuszenia gwarancji sprzętu". Więc to własne ryzyko.
     
  16. herbatkowy

    herbatkowy Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Luty 21, 2010
    Posty:
    32
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Miasto:
    Ostrołęka
  17. Pawlllosss

    Pawlllosss Guest

    Ja kupiłem nowy elite za 935 zł
     
  18. herbatkowy

    herbatkowy Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Luty 21, 2010
    Posty:
    32
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Miasto:
    Ostrołęka
    a Czy ja pytam za ile kupiles elite? Ten xbox z aukcji, to bylby Jasper ??
     
  19. snupson

    snupson Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Wrzesień 13, 2009
    Posty:
    46
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    8
    Miasto:
    Łódź
  20. Pawlllosss

    Pawlllosss Guest

    Chciałem porównać ceny,a i premiumy chyba nie mają jaspera tylko falcony(nie jestem pewien)
     
  21. herbatkowy

    herbatkowy Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Luty 21, 2010
    Posty:
    32
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Miasto:
    Ostrołęka
    Po pierwsze tylko odbior osobisty, po drugie bez przerobki, po trzecie za 679 jest arcade przerobiony jasper nowy ;) Ale szukam czegos z s dyskiem nowego przerobionego, do 1000zl
     
Wczytywanie...

Poleć forum