1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Można zastąpić dysk do slima, dyskiem zewnętrznym?

Temat na forum 'Kosz' rozpoczęty przez MatiSadek, Luty 1, 2012.

  1. MatiSadek

    MatiSadek Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Styczeń 9, 2012
    Posty:
    9
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Mam pytanie odnośnie tego, czy jest możliwe zastąpienie dysku od konsoli, dyskiem zewnętrznym- czyli, czy można nagrywać na dysk zewnętrzny gry i czy będą działały?
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. mlkgmk

    mlkgmk Banned

    Dołączył:
    Kwiecień 24, 2010
    Posty:
    699
    Polubienia:
    56
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Można ale xbox wykryje tylko maksymalnie 16gb na tym dysku gdyz jest to takie ograniczenie. Jezeli zrobisz RGH to bedziesz mogl miec dysk zewnetrzny nawet do 2TB. No i oczywiscie nie bedziesz musial uzywac nośnikow DVD DL
     
  4. MatiSadek

    MatiSadek Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Styczeń 9, 2012
    Posty:
    9
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    te 16 gb mi w zupełności wystarczy, przeróbki żadnej robić nie będę
     
  5. rumcajsor13

    rumcajsor13 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 6, 2011
    Posty:
    49
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Miasto:
    Nysa
    no to kolejny zadowolony "świeżak" na forum
     
  6. Rob1N_PL

    Rob1N_PL Xbox One Xbox One Użytkownik

    Dołączył:
    Kwiecień 19, 2011
    Posty:
    1854
    Polubienia:
    224
    Punkty za osiągnięcia:
    63
    Obstawiam że dysk 4TB też bez problemu podłączysz.
     
Wczytywanie...

Poleć forum