1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

MP3 jako dysk przenośny ?

Temat na forum 'Kosz' rozpoczęty przez malina19941, Styczeń 31, 2014.

  1. malina19941

    malina19941 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 15, 2014
    Posty:
    81
    Polubienia:
    2
    Punkty za osiągnięcia:
    8
    Miasto:
    Rajcza
    Witam. Mam mp3 8GB . Podłączam go do Xboxa i jak chcę go skonfigurować to się nie da . Jest na to jakiś sposób ?
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. Semimav

    Semimav Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Październik 3, 2010
    Posty:
    148
    Polubienia:
    16
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    Łódź
    Raczej nie...
     
    1 osoba to lubi.
  4. malina19941

    malina19941 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 15, 2014
    Posty:
    81
    Polubienia:
    2
    Punkty za osiągnięcia:
    8
    Miasto:
    Rajcza
    Czyli po prostu mp3 nie może działać w tym przypadku tak jak pendrive?
     
  5. barman_2000

    barman_2000 Xbox One Xbox One Użytkownik

    Dołączył:
    Czerwiec 3, 2010
    Posty:
    3416
    Polubienia:
    393
    Punkty za osiągnięcia:
    83
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    Włoszczowa
  6. pocinas

    pocinas Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Lipiec 30, 2011
    Posty:
    1087
    Polubienia:
    133
    Punkty za osiągnięcia:
    63
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    Południowo-Zachodnia Anglia
    Pomału. Bardzo często jest tak że podłączając Mp3 widziane w Pececie jest jako pamięć masowa czyli jak pendrive. Ustawienia masz moze jakies w MP3 odnośnie podlączenia pod USB? czasem jets taka funkcja że ustawiona jets aby po USB tylko ładować, jak by powoduje to przestawienie zeby nie wykrywało MP3. a pod PC normalnie widoczne jest? Mp3 sformatuj na format FAT32 i wtedy podlącz pod XBOX. Uprzedzam Mp3 generalnie należą do wolnych transferowo form przesyłania danych
     
    1 osoba to lubi.
  7. malina19941

    malina19941 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 15, 2014
    Posty:
    81
    Polubienia:
    2
    Punkty za osiągnięcia:
    8
    Miasto:
    Rajcza
    Hmmm.. A gdzie te ustawienia sa ?

    Wysyłane z mojego GT-S5830 za pomocą Tapatalk 2
     
  8. pocinas

    pocinas Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Lipiec 30, 2011
    Posty:
    1087
    Polubienia:
    133
    Punkty za osiągnięcia:
    63
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    Południowo-Zachodnia Anglia
    Ustawienia. Energia, bateria, USB szukaj coś pod ten deseń, ale nie szukaj na siłę może nie być.

    Może inaczej. Czy jak podłączysz pod PC to normalnie wykrywa i pamięć MP3 jest widoczna w mój komputer?
     
    1 osoba to lubi.
  9. malina19941

    malina19941 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 15, 2014
    Posty:
    81
    Polubienia:
    2
    Punkty za osiągnięcia:
    8
    Miasto:
    Rajcza
    Tak. Wlacza sie jako dysk wymienny.

    Wysyłane z mojego GT-S5830 za pomocą Tapatalk 2
     
  10. Jabar

    Jabar Moderator Członek Załogi Moderator Pomocnik Użytkownik PSforum.pl

    Dołączył:
    Październik 23, 2011
    Posty:
    3696
    Polubienia:
    1105
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Płeć:
    Mężczyzna
    Napisz jaśniej ocb.
    Wywala jakiś komunikat ??
    Rozumiem ,że wchodzi w ust pamięci, tam nie wykrywa tego mp3playe'ra?

    Może ten mp3player nie spełnia wymagań do skonfigurowania go pod konsolą.
     
    1 osoba to lubi.
  11. malina19941

    malina19941 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 15, 2014
    Posty:
    81
    Polubienia:
    2
    Punkty za osiągnięcia:
    8
    Miasto:
    Rajcza
    Juz niepotrzebne , ale dziekuje za odpowiedzi.

    Wysyłane z mojego GT-S5830 za pomocą Tapatalk 2
     
Wczytywanie...

Poleć forum