1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

MP3 Slim dziwne dzwięki i zawieszenia

Temat na forum 'Konsola' rozpoczęty przez victhe, Styczeń 14, 2011.

  1. victhe

    victhe Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 15, 2010
    Posty:
    80
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Witam
    Mam problem z xboxem, chodzi o to że gdy jestem w grze - opisze na przykładzie sprzed 3 minut.
    Grałem w BF:BC2 lecz chciałem wyłączyć więc klikam na X na padzie, i Y co daje wyjście z gry.
    Robi się czarny ekran, dźwięk słychać z gry cały czas, a konsola zaczyna działać tak jak na MP3 który dodałem (nagrywany komórką, przepraszam za szelesty, ale chyba wiadomo o co chodzi).
    Nie mam pojęcia o co chodzi, czekanie nic nie daje.
    Zostają 2 wyjścia, albo ON/OFF konsoli, albo klikam button wysuwania tacki, i nagle wszystko się naprawia.
    Lecz jak ją zamknę to gra się włącza od nowa, bym musiał wyciągać, ale no bez jaj.
    Jakieś propozycje? Tak się nie powinno dziać. Tak się robi z tego co zauważyłem to za każdym razem, w każdej grze - tak mi się wydaję.\

    Pozdrawiam, i naprawdę proszę pomóc - za każdą pomoc poleci dziękuję.

    A tu nagranie jakie odgłosy wydaje X360

    Wrzuta.pl - Problem xbox360
    Wrzuta.pl - Problem xbox360
    Wrzuta.pl - Problem xbox360
    Wrzuta.pl - Problem xbox360
    Wrzuta.pl - Problem xbox360
    Wrzuta.pl - Problem xbox360
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. RooDee

    RooDee Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Styczeń 15, 2011
    Posty:
    4
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Witam uzytkownkow forum!
    Od kilku dni jestem posaiadaczem Xbox 360 Slim. I neistety tez neka mnie dokladnie ten sam problem co u kolegi. Te same dzwieki przy wychodzeniu z gry. Od siebie dodam ze to chyba wina dysku twardego, bo jak gram bezposrednio z plyty to problem nie wystepuje. Czy to normalne? Nie minelo jeszcze 14 dni od daty zakupu wiec moze warto by bylo oddac konsole sprzedawcy. Pytanie czy ma to sens, moze te X'y juz tak maja?
     
  4. sid2007

    sid2007 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 23, 2009
    Posty:
    1685
    Polubienia:
    23
    Punkty za osiągnięcia:
    38
    Miasto:
    Radom
  5. victhe

    victhe Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 15, 2010
    Posty:
    80
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    To już 2 osoba oprócz mnie, zaraz spróbuje to zrobić. I proszę napisać jak ktoś już zrobił tą aktualizacje i czy pomogło.
    I proszę pisać jeśli u kogoś występuje to samo. No to ładnie. U mnie minęło 14 dni niestety. To już chyba 16 dzień mam konsole.

    #edit, nie mam takiej opcji aktualizacji. tylko pisze ze mam nat umiarkowany ale to nie to. proszę o pomoc, czy rzeczywiście zostaje gwarancja?
     
  6. RooDee

    RooDee Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Styczeń 15, 2011
    Posty:
    4
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    soft aktualizowalem przy pierwszym uruchomieniu konsoli wiec to nie to..ale o dziwo caly wczorajszy dzien problem nie wystapil, moze dlatego ze teraz konsolka pracuje w poziomie..
     
  7. victhe

    victhe Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 15, 2010
    Posty:
    80
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    u mnie od zawsze stoi w poziomie , więc to raczej nie to.
     
  8. blazej25

    blazej25 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 25, 2010
    Posty:
    29
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    okolice Ostrowa Wlkp
    Witam, mi też zdażyły się ze 3 nagłe zawieszenia konsoli. Raz grałem w forze 3, wszedłem w menu i tak zostało przez pare min, jak wróciłem i chciałem grać dalej dzwięk się zawiesił, chwilę poźniej obraz stanął i konsola się zawiesiła. Dodam, że mój slim 250gb leży poziomo pod telewizorem na półce, mam go od 28 listopada.
     
  9. babcia99

    babcia99 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 20, 2009
    Posty:
    64
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Na moim slimie nic takiego się nie przytrafiło nigdy. Radził bym skorzystać z gwarancji...
     
  10. victhe

    victhe Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 15, 2010
    Posty:
    80
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    dziwna sprawa, jeśli już to dopiero bym oddał po feriach, nie po to kupowałem xboxa.
    ale dlaczego tylko slimy, omg.
     
  11. Danioh

    Danioh Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 30, 2010
    Posty:
    25
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Miasto:
    Bielsko
    ja ma slim 4 gb i wszystko ok ale gram na orginałach
     
  12. victhe

    victhe Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 15, 2010
    Posty:
    80
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    też gram na orginałach, tylko orginałach.
     
  13. babcia99

    babcia99 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 20, 2009
    Posty:
    64
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    No cóż... Slimy w cale nie są idealne, niedługo zaczną się objawiać ich bolączki.
     
  14. PUMBA-20

    PUMBA-20 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 12, 2008
    Posty:
    62
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    ja na slimie 250 mam zawiechy jak zainstaluje call of duty mw 2 na dysk. odinstalowalem ta gre i smiga elegancko, dla próby znowu zainstalowalem i gry sie wieszaly, odinstalowalem i jest spoko;D nie wiem czemu ta gra tak wpływa na moj dysk, jak gram z plyty jest okey. może u was tez jakas gra zainstalowana na dysk powoduje taki objaw.
     
  15. RooDee

    RooDee Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Styczeń 15, 2011
    Posty:
    4
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    przed chwila wyskoczyla aktualizacja systemu...pobralo sie , zaczelo instalowac i przy restarcie konsoli znowu to samo :/ co najmniej irytujace...
     
  16. PUMBA-20

    PUMBA-20 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 12, 2008
    Posty:
    62
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    poczekales troche? bo po aktualizajci konsola sie wylaczyla u mnie wlaczyla jeszcze raz i przez dluzsza chwile bylo logo xbox360 i po chwili zalaczylo sie dokonczenie aktualizacji.
     
  17. Krwawy5

    Krwawy5 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Sierpień 24, 2010
    Posty:
    67
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Miasto:
    Puławy
    Mam slim 250gb od lipca i jak dotąd miałem ze 2 zwiechy, a tak to nie miałem z nią żadnych problemów ;o. Jak by mi tak konsola zaczeła szaleć to od razu na gwarancje :D.
    A od kiedy macie konsole? (data produkcji) Może to wina napędu.
     
  18. victhe

    victhe Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 15, 2010
    Posty:
    80
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Ja kupiłem pomiędzy świętami a nowym rokiem.
     
  19. victhe

    victhe Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 15, 2010
    Posty:
    80
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Witam,
    przepraszam za post pod postem, ale temat już gdzieś się zakopał.
    Czy jeśli bym np oddał na gwarancję, to bym dostał nowego? Czy bym musiał czekać tygodniami aż naprawią?
    Bo jeśli dostane nowego, albo w zastępstwie to dobrze bo od soboty następnej mam 16 dni wolnego, i nie chce siedzieć i patrzeć w sufit.
    Pozdrawiam i proszę o odp.
     
  20. PUMBA-20

    PUMBA-20 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 12, 2008
    Posty:
    62
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Jezeli oddasz do sklepu w ktorym kupiles zapewne na nowa konsole nie wymienia, wysla do serwisu microsoftu i oni tam ocenia czy bedzie naprawiana czy wymieniana na nowa, ale wydaje mi sie ze nowej nie dostaniesz.

    Widze ze masz call of duty mw 2, nie wiem czy widziales poprzedniego mojego posta, pisalem ze jak zainstalowalem ta gre na dysk to inne gry podczas grania z dysku mi sie wieszaly, po odinstalowaniu jej jest git, wiec jezeli masz ja zainstalowana moze to byc wina zawieszek, warto sprawdzic. Dodam ze gry wieszaly sie podczas grania nigdy w opcjach konsoli. Pozdrawiam
     
  21. victhe

    victhe Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 15, 2010
    Posty:
    80
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Ale wystąpił następny problem, ten ze szmatką, mam mw2 nowego i ciągle to się wyświetlało, więc zainstalowałem - za 5 razem się udało. A wcześniej nie miałem MW2 i też się zawieszało więc to nie to
     
Wczytywanie...

Poleć forum