1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

MRU hack. Voltomierz wykrywa niewielkie polaczenie? Czy tak ma byc?

Temat na forum 'Dla świeżaków' rozpoczęty przez tomkilla, Sierpień 24, 2011.

  1. tomkilla

    tomkilla Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Sierpień 23, 2011
    Posty:
    6
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Pocialem sciezki, podlaczylem do kompa i chipset na plytce od napedu zaczal sie grzac, wiec szybko odlaczylem i postanowilem przeanalizowac luty i wyciecia. Przelutowalem od nowa i poprawilem ciecia. Jednak ciagle voltomierz wykrywa polaczenie pomiedzy sciezkami na ktorych nie powinno go byc.

    Ustawiam voltomierz na opcje "piszczenia" w wypadku polaczenia jednak kiedy dotykam do stron przecietej sciezki on nie piszczy tylko podaje mi wyniek w granicy 958 a kiedy polaczenie jest bezposrednie tam gdzie powinno byc voltomierz "piszczy" i daje wynik 001.
    Czy tak powinno byc czy mam gdzies przebicie????

    Dodam ze w biosflashu przy probie zczytania wszystko przebiega ok, zczytuje "4 banki" ale na pendrive sa tylko pliki inquire i identity a key ani dummy brak, przy probie uzycia polecenia LITEON K wyrzuca blad ze nie mozna zczytac inquiry.

    http://imageshack.us/f/31/obrazekfs.jpg

    Dodam jeszcze ze nie korzystam z kontrolera Sata tylko lacze od razu do plyty glownej
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. opeael2

    opeael2 Pomocnik Pomocnik XBOX MANIAK Użytkownik PSforum.pl

    Dołączył:
    Styczeń 31, 2010
    Posty:
    6154
    Polubienia:
    390
    Punkty za osiągnięcia:
    83
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    Nidzica
    stary a wytłumacz mi jedną rzecz...po co tniesz sciezki....
     
  4. akir

    akir Xbox One Xbox One V.I.P Pomocnik Użytkownik PSforum.pl

    Dołączył:
    Grudzień 23, 2008
    Posty:
    12080
    Polubienia:
    1068
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Miasto:
    Bielsko-Biała
    Pmt hack zrób

    Wysłano z LG-P500 z użyciem Tapatalk
     
  5. tomkilla

    tomkilla Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Sierpień 23, 2011
    Posty:
    6
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    na jakims forum przeczytalem ze jezeli moj xbox a jest to liteon 83850c zostaje zaaktualizowany i wgrany zostanie najnowszy dash (ja mialem aktualizacje z neta na 02510C) to przerabiaja sie tez zabezpieczenia na najnowsze. Chcialem zrobic wlasnorecznie probe i PMT hack ale niestety nie udalo sie. Po parunastu godzinach walki zdecydowalem sie na ciecie sciezek jako metoda ktorej zasade dzialania moge zrozumiec.

    zrobilem to do pmt hack ale wywalalo bledy wiec sie poddalem [​IMG]
     
  6. opeael2

    opeael2 Pomocnik Pomocnik XBOX MANIAK Użytkownik PSforum.pl

    Dołączył:
    Styczeń 31, 2010
    Posty:
    6154
    Polubienia:
    390
    Punkty za osiągnięcia:
    83
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    Nidzica
    zostaw te ciecie lepiej powalcz z pmt
    diode mozesz olać
     
  7. tomkilla

    tomkilla Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Sierpień 23, 2011
    Posty:
    6
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    ok dzieki za szybka odp. Jeszcze 2 rzeczy- czy dzieki temu ustojstwu z obrazka nie musze uzywac polaczenia usb lub com?
    Czy jezeli moja plyta to gygabyte na chpisecie intela to moge do niej laczyc naped czy powinienem przez oddzielny kontroler na chipsecie VIA ?
     
  8. adam372

    adam372 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Marzec 30, 2009
    Posty:
    429
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    polska - lubelskie
    Nie musisz takowych połączeń używać. Samo sata na płycie głównej w kompie wystarczy.
     
Wczytywanie...

Poleć forum