1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

MulleterBeta10.2 soulcalibur ixtreme? [screen]

Temat na forum 'Kosz' rozpoczęty przez Riiko, Listopad 7, 2009.

  1. Riiko

    Riiko Banned

    Dołączył:
    Październik 2, 2009
    Posty:
    94
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    wiecie o co z tym chodzi, co to znaczy?

    [​IMG]

    2nd wave - wiec ok, bo mam ixtreme 1.41, ale dlaczego nie jest ta opcja w tym programie zaznaczona, to co bedzie dzialac czy nie ? :(
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. Riiko

    Riiko Banned

    Dołączył:
    Październik 2, 2009
    Posty:
    94
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    mam ustawiony lvl3, i po analizie sprawdzalem tamtym programem :(
     
  4. Riiko

    Riiko Banned

    Dołączył:
    Październik 2, 2009
    Posty:
    94
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    ustawilem tak jak jest na screenie "p9p"
    w autofix mam wszystko poustawiane jakbys powinno lvl3 itp. [wg. poradnikow z tego forum kiedys ustawialem], przepuscilem przez ten abgx360 kilka razy pozniej w muller sprawdzalem i dalej to samo, a w zbgx pokazuje na koncu cos takiego:

    [​IMG]
     
  5. Riiko

    Riiko Banned

    Dołączył:
    Październik 2, 2009
    Posty:
    94
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    ale przeciez nie wyswietla mi bledow crc, ten test przechodzi bez problemu :/
    co do ramu, bardzo śmieszne :p
     
  6. miedzianek

    miedzianek Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 30, 2009
    Posty:
    1045
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    38
    Miasto:
    Białystok
    Nie widzisz napisu 'Game CRC...' na czerwono?Blad crc,nie bedzie dzialac


    BTW-nie uzywaj mullettera bo ten syf juz dawno nie dziala i nie jest aktualizowany!Tylko bana ci przyniesie
     
Wczytywanie...

Poleć forum