1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Muzyka z kompa na Xbox.

Temat na forum 'Dla świeżaków' rozpoczęty przez johnnasek, Czerwiec 25, 2010.

  1. johnnasek

    johnnasek Banned

    Dołączył:
    Kwiecień 13, 2010
    Posty:
    36
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Łódź
    Tak jak w temacie jak to zrobić?
    Internet mi normalnie działa,ściagam gry bez pośrednio z Xboxa i gram online ale z komputer mi się nie łączy trzeba mieć jakiś dodatkowy kabel?
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. Xenny

    Xenny Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 17, 2010
    Posty:
    122
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Xbox'a z komputerem musisz podłączyć za pomocą crossowanego kabla Ethernet.
     
  4. kj5

    kj5 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Luty 1, 2009
    Posty:
    1435
    Polubienia:
    16
    Punkty za osiągnięcia:
    38
    Miasto:
    Jastrzębie Zdrój
    Nie koniecznie crossowany, mi działało na zwykłym(ten co był w zestawie)
     
  5. nokiauser

    nokiauser Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Czerwiec 3, 2010
    Posty:
    26
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Miasto:
    Włocławek
    sciagnij najnowszy wmp (chyba 11) i wtedy dzialaj z tego xco pamietam trzeb abylo jakos udostepnic muze dla iksa przez ten wmp i wtedy smigalo
     
  6. Xenny

    Xenny Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 17, 2010
    Posty:
    122
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    A, to przepraszam. Myślałem, że działa to na takiej samej zasadzie jak połączenie komp-komp.
     
  7. Hiddenus

    Hiddenus Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Czerwiec 26, 2010
    Posty:
    7
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Ja tez chcialem podpiac Xboxa i PC, przez kabel skrosowany, ale ani jeden ani drugi nie widzial drugiego. Na xboxie przy testowaniu polaczenia z komputerem wykladal sie juz przy testowaniu dostepu do sieci. A na PC to probowalem i z poziomu XP poprzez WMP (tak, mam wersje 11) i przez najnowsze badziewie... znaczy sie, najnowsze dzielo Microsoftu, Windows 7 w ktorym probowalem sie polaczyc poprzez Windows Media Center.

    Czy moze mi ktos pomoc, szukalem juz na googlach jak glupi, ale nic nie znalazlem co by moglo w jakis sposob rozwiazac moj problem.
    Z gory zaznaczam, ze nie chce, zeby moj xbox mial wiecej wspolnego z microsoftem, procz tego, ze zostal przez niego stworzony i polaczenia z innym ich dzielem jakim jest Windows.
     
  8. kj5

    kj5 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Luty 1, 2009
    Posty:
    1435
    Polubienia:
    16
    Punkty za osiągnięcia:
    38
    Miasto:
    Jastrzębie Zdrój
  9. trykosz

    trykosz Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Kwiecień 3, 2009
    Posty:
    270
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Miasto:
    Białystok
  10. krisr77

    krisr77 Pomocnik Pomocnik Użytkownik

    Dołączył:
    Czerwiec 19, 2008
    Posty:
    3274
    Polubienia:
    4
    Punkty za osiągnięcia:
    38
    Miasto:
    Warszawa
    no akurat xbosa i pc to crosowanym
     
  11. jini

    jini Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Maj 3, 2010
    Posty:
    20
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Miasto:
    śląsk
    Muzykę można również udostępniać przez ps3 media server i też działa.
     
  12. kj5

    kj5 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Luty 1, 2009
    Posty:
    1435
    Polubienia:
    16
    Punkty za osiągnięcia:
    38
    Miasto:
    Jastrzębie Zdrój
    Ehh, ja swoją wiedze opieram na doświadczeniu - mam xboxa złączonego z PC kablem ethernetowym, nie skrosowanym i wszystko działa.
     
  13. krisr77

    krisr77 Pomocnik Pomocnik Użytkownik

    Dołączył:
    Czerwiec 19, 2008
    Posty:
    3274
    Polubienia:
    4
    Punkty za osiągnięcia:
    38
    Miasto:
    Warszawa
    ja akurat wiedze opieram na wiedzy :)
    aktywne urzadzenia koncowe zawsze łączymy crossem

    to ze ci chodzi na prostym zawdzieczasz pewnie temu iz od jakis paru lat wiekszosc wbudowanych gigabitowych kart sieciowych obsługuje wewnętrzne autocrosowanie i dla takich kart nie ma znaczenia jaki kabel podłaczysz.
     
  14. MaciekPRO

    MaciekPRO Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 20, 2009
    Posty:
    230
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Miasto:
    Włocławek
    Witam mogę się podpiąć do tematu.
    Mam małe pytanie, gdy podepnę xbox przerobionego do komputera w którym jest modem z internetem to w jakiś sposób xbox połączy się z xbox live i mogą mnie zbanować?
     
  15. Jablo33

    Jablo33 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Maj 21, 2010
    Posty:
    313
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Miasto:
    Wrocław # Xbox Live ;d
    Masz iXtreme LT więc czemu nie połączysz do Live? Na wszelki wypadek wyjmij płytę z napędu X'a (jeżeli nie sprawdzałeś pod Live).
     
Wczytywanie...

Poleć forum