1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

MW 2, NAT type: Moderate??

Temat na forum 'Kosz' rozpoczęty przez kuba426, Grudzień 6, 2009.

  1. kuba426

    kuba426 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 8, 2008
    Posty:
    88
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Witam, otoz mam pytanie podczas grania w MW 2(multi) jest napisane jak w temacie, czyli NAT type: Moderate. Czytalem w sieci ze lepiej jak jest "Open", teraz wiec pytanie, jak zrobic, zeby bylo open??
    Dodam, ze mam neostrade i liveboxa, z xbox live zawsze lacze sie bez problemu. Wiec jest dobrze, ale zawsze moze byc lepiej.
    Z gory dzieki za pomoc.
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. Floras

    Floras Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Wrzesień 30, 2009
    Posty:
    68
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Miasto:
    Pruszków
    Nat to znaczy ze masz porty pozamykane ;) Czasami zamkniety nat uniemozliwia dolaczenie do gry tak bylo w mw1 ;)

    Pootwieraj porty, wylacz zapore systemu lub jakiegos innego firewalla jezeli to nie pomoze musisz recznie otworzyc porty poprzez wiersz polecen lub jakis porgram do tego ;)
     
  4. kuba426

    kuba426 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 8, 2008
    Posty:
    88
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Wlasnie zrobilem, dziala.dzieki za pomoc.
     
  5. materna13

    materna13 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Wrzesień 20, 2008
    Posty:
    48
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    A jaki port otworzyc ? Nr portu do mw2 poprosze.
     
  6. Neqiu

    Neqiu Banned

    Dołączył:
    Listopad 29, 2009
    Posty:
    74
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    UK
    portowq sie nie wybiera . ja poelcam wylaczy zaporke :D ...
     
  7. mlodypy

    mlodypy Banned Użytkownik

    Dołączył:
    Maj 4, 2009
    Posty:
    165
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Prabuty
    macie też taki problem w mw2,że jak chcecie wybrać mecz to pokazuje innych graczy,pisze ze wybiera hosta i za chwile pisze game lobby closed,dopiero za którymś razem wyszuka mecz a mam NAT type open.
     
  8. Neqiu

    Neqiu Banned

    Dołączył:
    Listopad 29, 2009
    Posty:
    74
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    UK
    moze wina neta ile mb masz i z czego?
     
  9. mlodypy

    mlodypy Banned Użytkownik

    Dołączył:
    Maj 4, 2009
    Posty:
    165
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Prabuty
  10. elpabel84

    elpabel84 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Październik 27, 2008
    Posty:
    123
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    mam pytane, strasznie długo szuka mi meczu....czy to problem portów? w MW1 nie miałem takich problemów.Xboxa mam podłączonego do routera tak na marginesie
     
  11. davidsindahouse

    davidsindahouse Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 19, 2009
    Posty:
    46
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Miasto:
    Hamburg/Ulm/Bonn/Cieszyn
    W 90% przypadkach to z powodu łącza, warto tez popatrzeć czy masz owe porty otwarte. Jeśli jednak grasz w grupie to liczy się host czyli ten który Cię zaprosił.
     
  12. elpabel84

    elpabel84 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Październik 27, 2008
    Posty:
    123
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    nie znam się na potrach, włączam gre i wymagam od niej by śmigała :)

    mam NAT: średni

    znajduje gdy czasami po chwili a czasami czekam kilka chwil.
     
  13. davidsindahouse

    davidsindahouse Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 19, 2009
    Posty:
    46
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Miasto:
    Hamburg/Ulm/Bonn/Cieszyn
    To chyba raczej w takim razie normalne, MW2 ogólnie wyszukuje servery dłużej niż było to w MW1 czy WaW.
     
Wczytywanie...

Poleć forum