1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

MW2/Black Ops - problem z odpaleniem

Temat na forum 'Kosz' rozpoczęty przez DJVahn, Wrzesień 30, 2011.

Status Tematu:
Zamknięty.
  1. DJVahn

    DJVahn Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Marzec 12, 2011
    Posty:
    158
    Polubienia:
    14
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    Kraków
    Wgrałem nowe LT 1.9 + nowy dash
    Probuje odpalić MW2/Black Opsa, i jeszcze przed ładowaniem gry, na czarnym tle, płyta się zakręci i wyskakuje błąd w stylu "nie można obsłużyć płyty" czy coś w ten deseń.

    Płyta przed wypaleniem byla przepuszczona przez ABGX za czasów LT+. Czyli dosyć niedawno, jakieś 3 miesiące temu i śmigała aż do update + wgranie przeróbki..
    Crysis 2, Medal of Honor 2010, DJHero etc działa bez problemu., a call of duty nawet nie ruszy. Muszę znowu wypalać te gry które nie chcą się odpalić?
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. Chris von D

    Chris von D Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Lipiec 1, 2010
    Posty:
    1022
    Polubienia:
    15
    Punkty za osiągnięcia:
    38
    jeżeli masz 1.9 a dasha 13599 to nie odpalisz. Jedyne wyjście to 1.91. Jeżeli masz 1.9 a dasha 13146 to trzeba obraz przepuścić przez abgx i nagrać ponownie.
    Było dziesiątki razy na forum
     
  4. DJVahn

    DJVahn Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Marzec 12, 2011
    Posty:
    158
    Polubienia:
    14
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    Kraków
    Ja tam nie widziałem nic takiego. Mam Liteona A0A1/74850C (FAT) więc mam 1.9.1 (sory nie popatrzyłem) + najnowszy możliwy dash jaki jest, a i tak nie mogę odpalić tych call of duty...
     
  5. onix212

    onix212 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 28, 2008
    Posty:
    1981
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    38
    Miasto:
    Śląsk
    a scanowane abgx360 na autofix level 3 i nagrane po tym skanie?
     
  6. DJVahn

    DJVahn Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Marzec 12, 2011
    Posty:
    158
    Polubienia:
    14
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    Kraków
    No oczywiście. Nie wiem czy znowu nie trzeba patchować tych gier po update dasha i przeróbki.
    Bo patchowałem obrazy jak miałem najnowszy dash z crysisa 2. i wypaliłem te wszystkie call of duty, AC:B i działały, a teraz po update na najnowszy dash jaki jest i wgraniu nowej przeróbki to nie działają te gry które mają AP25
     
  7. onix212

    onix212 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 28, 2008
    Posty:
    1981
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    38
    Miasto:
    Śląsk
    trzeba crisis miał dash 12xxx więc stare patche do ap25 więc gre od nowa przez abgx360 i nagrać od nowa....
     
  8. Sali91

    Sali91 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Luty 1, 2012
    Posty:
    0
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    **** a ja mam problem taki ze mam dasha 2.0.14699.0 i mi nie śmiga gra, wie ktos dlaczego ? moje gg 3910341

    chociaz pewnie tu i tak nikogo nie ma... ; /
     
  9. MrDraiger

    MrDraiger V.I.P V.I.P XBOX MANIAK

    Dołączył:
    Sierpień 19, 2009
    Posty:
    2859
    Polubienia:
    334
    Punkty za osiągnięcia:
    83
    Miasto:
    Inowrocław
    A ja mam taki problem, że to zły dział.
     
Wczytywanie...
Status Tematu:
Zamknięty.

Poleć forum