1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

MW2 boty

Temat na forum 'Kosz' rozpoczęty przez Piter95, Kwiecień 22, 2011.

  1. Piter95

    Piter95 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Kwiecień 3, 2011
    Posty:
    22
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Mam do was pytanie czy w Modern Warfare 1 i 2 można grać z botami?
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. zetrov

    zetrov Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Październik 10, 2009
    Posty:
    296
    Polubienia:
    16
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    Lodz, Poland, Poland
    Nie

    Sent from my HTC Magic/Dream using Tapatalk
     
  4. Saskey

    Saskey Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 5, 2011
    Posty:
    101
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Jeżli masz Jtaga to możesz.
     
  5. KunKwatPL

    KunKwatPL Banned

    Dołączył:
    Kwiecień 22, 2011
    Posty:
    42
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    L-ew
    Niestety to nie Counter Strike i jeśli o grę z botami na takiej zasadzie ci chodziło to nie ma w Modern Warfare takiej opcji. (przynajmniej tak mi się wydaje)
    Ale polecam pograć na XBL w ten tytuł bo gra w Multi jest świetna zwłaszcza jeśli grasz ze znajomymi.
    Mam nadzieje że pomogłem :)
     
  6. Piter95

    Piter95 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Kwiecień 3, 2011
    Posty:
    22
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Dzięki za pomoc,Kun chodziło mi coś w rodzaju killzone na ps3,na xbl będę grał ale chciał bym się podszkolić w grę
     
  7. KunKwatPL

    KunKwatPL Banned

    Dołączył:
    Kwiecień 22, 2011
    Posty:
    42
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    L-ew
    A chyba że tak :)
    A co do podszkolenia się to nie ma potrzeby. Kilka wieczorów i powinno ci iść na XBL co najmniej dobrze.
     
  8. Prz3mo

    Prz3mo Xbox One Xbox One XBOX MANIAK Użytkownik

    Dołączył:
    Luty 21, 2010
    Posty:
    767
    Polubienia:
    7
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    Kłodzko
    Opcje gry z botami masz w CoD BO.
    Na mw i mw2 nie ma opcji takiej.
     
  9. Piter95

    Piter95 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Kwiecień 3, 2011
    Posty:
    22
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Jeszcze raz dziękuję i myślę że niedługo się spodkamy w grze ;)
     
Wczytywanie...

Poleć forum