1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

MW2 na Xsie bez HD

Temat na forum 'Kosz' rozpoczęty przez gamekillerpolska, Listopad 18, 2009.

  1. gamekillerpolska

    gamekillerpolska Banned

    Dołączył:
    Listopad 18, 2009
    Posty:
    9
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Witam.Mam konsole 20gb bez hd i chciałem sie zapytać jak duża jest widoczna róznica w grze bez hd a z hd.Miałem PS3 do tej pory i głównie na niej grałem na hd.Niestety wystąpił YLOD i konsola nie nadaje się za bardzo do naprawy.Wiem że grafika Xsa z Ps jest na HD porównywalna.Jak myślicie czy mógłbym się bardzo przejechać jakbym kupił MW2 na tego Xboxa bez hd?Wiem że różnica napewno będzie.Ale czy to będzie bardzo drastyczna różnica.Zależy mi na grze online.Niestać mnie na zakup elita czy ps3.Prosze o opinie.
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. tinOFbeer

    tinOFbeer Banned Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 9, 2008
    Posty:
    147
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    Breslau
    Chodzi ci o to, ze jest bez portu HDMI ?
     
  4. Skolud

    Skolud Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Kwiecień 7, 2009
    Posty:
    1017
    Polubienia:
    3
    Punkty za osiągnięcia:
    38
    Miasto:
    Mysłowice
    Jak rozumiem to po prostu nie masz wejścia HDMI w konsoli?
    Podepnij tym oryginalnym Componentem, a obraz będzie prawie ten sam. Ja osobiście testując to nie zauważyłem różnicy, ale "eksperci" coś tam zobaczą ;p
     
  5. gamekillerpolska

    gamekillerpolska Banned

    Dołączył:
    Listopad 18, 2009
    Posty:
    9
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Tak,nie mam portu hdmi w konsoli.Jest to Xbox kupiony w 2006 wiec sie niedziwcie:D Czyli gra jest warta świeczki mówicie?
     
  6. tinOFbeer

    tinOFbeer Banned Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 9, 2008
    Posty:
    147
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    Breslau
    Oczywiscie kabel component jak najbardziej pozwala na granie w HD.

    Co do samej gry to jak dla mnie troche za krotka ale miodzik oczywiscie jest :D
     
  7. krisr77

    krisr77 Pomocnik Pomocnik Użytkownik

    Dołączył:
    Czerwiec 19, 2008
    Posty:
    3274
    Polubienia:
    4
    Punkty za osiągnięcia:
    38
    Miasto:
    Warszawa
    po componecie tez bediesz mial hd
     
  8. gamekillerpolska

    gamekillerpolska Banned

    Dołączył:
    Listopad 18, 2009
    Posty:
    9
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    no thx rozkminiłem:D
     
  9. miedzianek

    miedzianek Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 30, 2009
    Posty:
    1045
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    38
    Miasto:
    Białystok
    Czlowieku jesli grasz dla grafy to idz do MM i popros zeby ci podlaczyli x z dana gra.Kazdy ma inny monitor/tv wiec u kazdego inaczej bedzie wygladac.A pojecie 'dobry' obraz jest wzgledne.Ja gram na 20" 1680x1050 i dla mnie obraz jest wysmienity,ale ktos kto ma 32" FHD bedzie krecil nosem

    Zamykam i kosz
     
Wczytywanie...

Poleć forum