1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

mw2 problem

Temat na forum 'Pomoc' rozpoczęty przez -Torreno-, Listopad 10, 2009.

  1. -Torreno-

    -Torreno- Banned

    Dołączył:
    Sierpień 9, 2009
    Posty:
    179
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Wisbech
    jak włączyłem 1 raz mw2 pytalo mnie czy pominac misje z cywilami. wcisnolem nie. a i tak na początku mam misje na poligonie a nie z cywliami.Jak to cofnac?
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. Pablooo88

    Pablooo88 V.I.P V.I.P Użytkownik Game Master

    Dołączył:
    Styczeń 30, 2009
    Posty:
    2680
    Polubienia:
    55
    Punkty za osiągnięcia:
    48
    Miasto:
    Warszawa
    To chyba chodzi ogólnie o tę misję co jest dalej na lotnisku...
     
  4. -Torreno-

    -Torreno- Banned

    Dołączył:
    Sierpień 9, 2009
    Posty:
    179
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Wisbech
    czyli ta misja będzie później czy na początku sie wlacza? Bo ja na początku gry jestem na poligonie i strzelam do tarcz.
     
  5. Pendive

    Pendive Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Czerwiec 22, 2009
    Posty:
    57
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Miasto:
    JWR
    Ta misja gdzie zabija sie cywilow jest po misji z skuterami snieznymi czyli 3 ;D
     
  6. -Torreno-

    -Torreno- Banned

    Dołączył:
    Sierpień 9, 2009
    Posty:
    179
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Wisbech
    Mozecie mi powiedziec czy dobra opcje wybralem?
    Niech powiedzą ci co mieli ten sam komunikat.
    Wyszedl i dalem tą opcje na dole a byly 2 do wyboru.
    po angielsku *tak zapytaj mnie puzniej lub nie i cos dalej..

    Czy dobze wybrałem?
     
  7. -Torreno-

    -Torreno- Banned

    Dołączył:
    Sierpień 9, 2009
    Posty:
    179
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Wisbech
    uP^
     
  8. sp0q

    sp0q Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Czerwiec 28, 2009
    Posty:
    10
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Misja jest później, nie ma się o co martwić. A czy trzeba było kliknąć 'na górze czy na dole' nie jestem w stanie powiedzieć - jestem zwolennikiem czytania : P
     
  9. -Torreno-

    -Torreno- Banned

    Dołączył:
    Sierpień 9, 2009
    Posty:
    179
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Wisbech
    ja tez ale niestety nie zrozumiałem końcowego pytania ;(
    i nie wiem czy wyłączyłem misje czy nie;.
     
  10. Shakedown

    Shakedown Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 8, 2008
    Posty:
    156
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Jesli wcisnales zeby nie pomijalo misji to o co pytasz ? :) graj, misja bedzie
     
  11. Grantone PL

    Grantone PL Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Wrzesień 9, 2009
    Posty:
    89
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    Olsztyn
    jeżeli bedziesz miałe 3 misję tzn na lotnisku z terrorystami tzn że masz wszystko :D
     
  12. -Torreno-

    -Torreno- Banned

    Dołączył:
    Sierpień 9, 2009
    Posty:
    179
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Wisbech
    A możecie mi powiedzieć co jeśli jej nie bedzie? Da sie jakas od nowa ustawic zeby misja byla?

    Albo inaczej ;p ( czy za tą misje jest jakis achievement? jesli nie to nie mam sie czym przejmowac
     
  13. Grantone PL

    Grantone PL Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Wrzesień 9, 2009
    Posty:
    89
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    Olsztyn
    wejdz sobie na gry online i tam masz Gramy z MW2 z kampanii i oni ustawiają czy ma być ta misja na lotnisku czy nie, zobacz sobie bo mają po polsku i ustaw tak u siebie :D
     
  14. neo22

    neo22 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Listopad 5, 2009
    Posty:
    4
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Miasto:
    Irlandia
    ta misja jest dalej chyba 3 o ile pamietam a i tak jak dojedziesz do konca misji to makarov cie zaje**ie :p
     
Wczytywanie...

Poleć forum