1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

MW3 - problem z płytą

Temat na forum 'Dla świeżaków' rozpoczęty przez xDoko, Styczeń 21, 2012.

  1. xDoko

    xDoko Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Kwiecień 4, 2011
    Posty:
    45
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Mam problem z MW3. Czasem w trakcie włączania, czasem kilka sekund po załadowaniu pierwszej misji lub włączeniu multiplayera, a także w trakcie instalacji na HDD przy około 47-48% wyskakuje error, że nie może odczytać płyty i cośtam o ściereczce.

    360 slim 0225, lt+ 3.0.

    Gra przy przejechaniu abgxem nie wyświetla żadnych błędów (wszystko zielone), nagrywana ihasem na verbatimach 003, nagrywanie również bezbłędne. Z innymi grami nie ma problemu (chociaż za dużo to ich nie zdążyłem przetestować, nowy NFS, MJ The Experience i BF3).
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. xDoko

    xDoko Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Kwiecień 4, 2011
    Posty:
    45
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Ok, nagrałem drugą płytę -tym razem już się nie wysypuje w czasie ładowania, tylko w losowym momencie gry (5-10 minut), przy instalacji nadal przy 48%. Ściągam teraz releasa STRANGE, mam nadzieję że problem był w wersji gry.
     
  4. Wedel

    Wedel Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 18, 2011
    Posty:
    54
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Miasto:
    zDOLNY ŚLĄSK DZ1FKO!!
    Mam tak samo z nagraną normalną nagrywarką.
     
  5. xDoko

    xDoko Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Kwiecień 4, 2011
    Posty:
    45
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Release STRANGE okazał być się tym samym, który miałem wcześniej. Ściągam teraz Polish Vodka, może ta będzie działać (chociaż podobno w abgxie nie ma wszystkiego zielonego). Pewnie z godzinkę zajmie mi ściągnięcie i wypalenie, jak skończę to powiem czy działa.
     
  6. ANDever

    ANDever Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Lipiec 26, 2010
    Posty:
    7
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Mam podobnie, a nawet jeszcze gorzej, bo u mnie ten błąd wywala już przy tym filmiku-intro na początku gry. Jak go na szybko pomijam to zaraz pozniej jeszcze zanim wcisnę START wyywala ten błąd. Prawdę mówiąc nie udało mi się jeszcze żadnej gry odpalić z tym LT 3.0 tak aby nie było problemów.. Odpalają.. ale zawsze coś jest nie tak.. Czekam na relacje z innej wersji tego MW3, choć jakoś wątpię żeby to była wina obrazu gry..
     
  7. adam34689

    adam34689 V.I.P V.I.P Pomocnik Użytkownik

    Dołączył:
    Lipiec 29, 2010
    Posty:
    5143
    Polubienia:
    504
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Usuń grę z dysku i wyczyść pamięć cache konsoli.
     
  8. xDoko

    xDoko Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Kwiecień 4, 2011
    Posty:
    45
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Zaraz spróbuję usunąć dane i wyczyścić to cache.

    Ściągnąłem release SRT, jednak wg. abgx stealth jest niezweryfikowany, więc nie będę tej płytki wypalać.
     
  9. EmoCore

    EmoCore Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Luty 26, 2012
    Posty:
    1
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    Aleksandrów
    Ja mam właśnie release SRT, nagrane zwykłą nagrywarką (komp 4 letni), płyta verbatim i wszystko śmiga bez problemu na lt 2.0
     
Wczytywanie...

Poleć forum