1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Mw3 wyczyść szmatką, płyta nieobsługiwana lt3.0

Temat na forum 'Dla świeżaków' rozpoczęty przez FENRIS793, Maj 12, 2012.

  1. FENRIS793

    FENRIS793 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Kwiecień 7, 2012
    Posty:
    11
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    WITAM. Mam problem nagrywam Mw3 na wszelki mozliwe sposoby na verbatimy "003" z prędkościa x4 płytki nagrywaja sie prawidłowo przechodzą weryfikacje imgburn jednak po włożeniu płyty mam błąd żeby wyczyścic płytę lub że płyta nie jest obsługiwana wszystkie ustawienia w imgburn są poprawne abgx po spradzeniu dograł topologię i gra po wypaleniu także nie działa przepuściłem obraz także przez xbox backup creator z patchem xgd3 i nadal takaie same 2 błędy tak samo dzieje sie z Black Ops. Jeśli macie jakieś pomysły na rozwiązanie tego problemu proszę o odp.
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. onn125

    onn125 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Październik 3, 2011
    Posty:
    668
    Polubienia:
    65
    Punkty za osiągnięcia:
    28
    Miasto:
    Bytom (Beuthen)
    Mam ten sam problem tylko że mam oryginał ;d
     
  4. FENRIS793

    FENRIS793 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Kwiecień 7, 2012
    Posty:
    11
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Zapomniałem dodać że clonecd woła że płyta ma za mało miejsca jednak przy przeróbce napędu ltmax niebyło żadnego błędu odpowiednie pliki zostały zainstalowane.
     
  5. KaBooM

    KaBooM XBOX MANIAK XBOX MANIAK Użytkownik Świeżak

    Dołączył:
    Grudzień 14, 2011
    Posty:
    972
    Polubienia:
    109
    Punkty za osiągnięcia:
    43
    laser prawdopodobnie ci się kończy, problem występuje tylko w xgd3 pewnie,
    trochę podkręcić i zobaczyć czy działa trzeba
     
  6. FENRIS793

    FENRIS793 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Kwiecień 7, 2012
    Posty:
    11
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Problem w tym że konsola jak i nagrywarka są nowe gears 3 mw3 black ops te same 2 błędy
     
  7. akir

    akir Xbox One Xbox One V.I.P Pomocnik Użytkownik PSforum.pl

    Dołączył:
    Grudzień 23, 2008
    Posty:
    12080
    Polubienia:
    1068
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Miasto:
    Bielsko-Biała
    Masz ixtreme 3.0? Nagraj imgburn, jewli tak naped pada

    Wysłane z mojego LG-P500 za pomocą Tapatalk
     
  8. FENRIS793

    FENRIS793 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Kwiecień 7, 2012
    Posty:
    11
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    tak lt 3.0 w abgx wszystko na zielono weryfikacja topologia wszystko ale po nagraniu nie działa
     
  9. adam34689

    adam34689 V.I.P V.I.P Pomocnik Użytkownik

    Dołączył:
    Lipiec 29, 2010
    Posty:
    5143
    Polubienia:
    504
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Wszystko ustaw jak tutaj i nagraj na Verbatim'ie z Singapuru.
     
  10. FENRIS793

    FENRIS793 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Kwiecień 7, 2012
    Posty:
    11
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Temat do zamknięcia nagrałem gow 3 z topologia pod 2.0 i title update no i gra działa także 3.0 to nie jest napewno chyba bedę musiał się pofatygować do sprzedawcy i rozbic mu tą konsolę na głowie. Dzieki za pomoc. :D
     
Wczytywanie...

Poleć forum