1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

MW3 - zaktulizowana konsola nie działają kopie

Temat na forum 'Dla świeżaków' rozpoczęty przez adrian740, Marzec 7, 2012.

  1. adrian740

    adrian740 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Marzec 7, 2012
    Posty:
    5
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    witam
    kupiłem org MW3 zaktulizowałem płytką i trach wszystkie piraty nie działają - to akurat mnie nie interesuje
    a natomiast teraz mogę grać w live bez bana czy nie , nadmienię że nigdy konsola nie była do netu podłączona
    a i czy warto LT 3 wgrywać czy sobie odpóścić
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. michal9125

    michal9125 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Czerwiec 14, 2011
    Posty:
    209
    Polubienia:
    162
    Punkty za osiągnięcia:
    43
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    Edinburgh (uk) Chełm (PL)
    Widać jak kupiłeś coda oryginalnego to chyba stać cię na oryginalne gry. Sam sobie odpowiedz. Do do live to raczej nie zbanują ale poczekaj na wypowiedź kogoś innego. Jaką miałeś przeróbkę wcześniej ?
     
  4. adrian740

    adrian740 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Marzec 7, 2012
    Posty:
    5
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    bodajże 2.0 lub 1.6 nie znam sie na tym - chciałbym tylko wiedzieć czy w live można smigać
    orginałów mam dużo nie zależy mi na piratach - wolałbym nie mieć tej przeróbki ale nie wiem czy da się cofnąć
    pozdro ADIX
     
  5. TigraTeam

    TigraTeam Banned

    Dołączył:
    Listopad 8, 2009
    Posty:
    4128
    Polubienia:
    513
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Bielsko-Biala
    Przerobki juz nie masz aktualizacja skasowala
     
  6. uszyneq

    uszyneq Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Wrzesień 21, 2011
    Posty:
    753
    Polubienia:
    24
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    aktualizacja cofnela przerobke, teraz aby zagrac na piratach musisz przerobic konsole raz jeszcze - jesli bedziesz gral na orginalach to sie nie przejmuj..
     
  7. adrian740

    adrian740 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Marzec 7, 2012
    Posty:
    5
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    witam
    widze że masz LT+3.0 warto przerabiać i jak jest potem z live
    pozdro adix
     
  8. ojciecmoderator

    ojciecmoderator Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Październik 3, 2011
    Posty:
    273
    Polubienia:
    11
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Normalnie, nagrywasz i grasz na Live działa tak samo jak bez przeróbki.


    Wysłane z iPhone przez program Tapatalk
     
  9. michal9125

    michal9125 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Czerwiec 14, 2011
    Posty:
    209
    Polubienia:
    162
    Punkty za osiągnięcia:
    43
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    Edinburgh (uk) Chełm (PL)
    Jeżeli nie masz kasy na oryginalne po 100-200 zł przerabiasz. Jak masz nie przerabiasz proste co ?.
    Możesz grać na live ale też mogą cię zbanować więc jest ryzyko. Możesz zrobić w konsoli rgh/jtag tam jest odpowiednik xbox live - xlink i można tam grać multi bez lipy ze cię zbanują.
    Lt 3.0 - xbox live = Ban może po 1 podłączeniu neta może za rok może za 5 lat. Nie wiadomo.
     
  10. ojciecmoderator

    ojciecmoderator Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Październik 3, 2011
    Posty:
    273
    Polubienia:
    11
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Od 2009 roku nie było żadnej fali banów. Jakby nie było Microsoft nawet na przerobionych konsolach dobrze zarabia. Live i DLC się sprzedaje.


    Wysłane z iPhone przez program Tapatalk
     
  11. adrian740

    adrian740 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Marzec 7, 2012
    Posty:
    5
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    powiedzmy że przerobie - mam jakieś 40 gier kopi
    jak potem podłącze orginał jakiś nowszy to znów się przeróbka skasuje i od nowa trzeba przerabiać czy lt 3 hula na orginałach ikopiach
     
  12. ojciecmoderator

    ojciecmoderator Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Październik 3, 2011
    Posty:
    273
    Polubienia:
    11
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Jak przerobisz na Lt 3.0 to będziesz śmigał na piratach tak samo jak na oryginałach i już żadna przeróbka sie Ci nie skasuje.


    Wysłane z iPhone przez program Tapatalk
     
Wczytywanie...

Poleć forum