1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

mw3

Temat na forum 'Pomoc' rozpoczęty przez Wojtek230492, Marzec 14, 2012.

  1. Wojtek230492

    Wojtek230492 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Maj 27, 2009
    Posty:
    263
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    Radom
    Siema mam takie pytanko odnosnie multi w cod mw3 da sie jakos ustawic filtr zeby wyszukiwarka znalazla mi polski serwer
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. akir

    akir Xbox One Xbox One V.I.P Pomocnik Użytkownik PSforum.pl

    Dołączył:
    Grudzień 23, 2008
    Posty:
    12069
    Polubienia:
    1065
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Miasto:
    Bielsko-Biała
    Nie

    Wysłane z mojego LG-P500 za pomocą Tapatalk
     
  4. Wojtek230492

    Wojtek230492 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Maj 27, 2009
    Posty:
    263
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    Radom
    kurcze szkoda myslalem ze jest jakas opcja
     
  5. nalu

    nalu Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Luty 25, 2012
    Posty:
    8
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Miasto:
    Kujawsko-Pomorskie
    A propos: po ostatniej aktualizacji MW3, gra wyszukuje mi tylko polskie hosty... I tak, chce pograć w jakiś mniej oblegany tryb, np. Team Defender, i lipa, zdanego hosta.

    Przed tą aktualizacją znajdowało mi dużo zagranicznych, ale i polskie - szukało w hostach nawet <125 ms.

    Czy u Was też tak?

    Wysłane z mojego GT-I9000 za pomocą Tapatalk
     
  6. TheDarkKnight

    TheDarkKnight Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 16, 2010
    Posty:
    1839
    Polubienia:
    160
    Punkty za osiągnięcia:
    63
    Miasto:
    Wielkopolska
    U mnie dokładnie to samo. Aktualizacja i teraz wielka kupa, znów polscy kamperzy... Znów sie nie da grać w te multi!
     

Poleć forum