1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Mxic

Temat na forum 'LT' rozpoczęty przez mazaki1, Marzec 10, 2012.

Status Tematu:
Zamknięty.
  1. mazaki1

    mazaki1 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Kwiecień 11, 2010
    Posty:
    142
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    bełchatów
    Panowie mozna wiercic w MXIC czy nie da to nic ???
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. akir

    akir Xbox One Xbox One V.I.P Pomocnik Użytkownik PSforum.pl

    Dołączył:
    Grudzień 23, 2008
    Posty:
    12084
    Polubienia:
    1068
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Miasto:
    Bielsko-Biała
    Mozna

    Wysłane z mojego LG-P500 za pomocą Tapatalk
     
  4. mazaki1

    mazaki1 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Kwiecień 11, 2010
    Posty:
    142
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    bełchatów
    wiercil ktos juz ????


    wyslane tapatalk
     
  5. RuNNerka

    RuNNerka Banned Użytkownik

    Dołączył:
    Marzec 5, 2012
    Posty:
    558
    Polubienia:
    30
    Punkty za osiągnięcia:
    28
    Miasto:
    Kraków
    A nie lepiej ciąć sciezki?

    Wysłane z mojej XPERII Neo V za pomocą Tapatalk.
     
  6. Shibby

    Shibby Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 7, 2008
    Posty:
    2051
    Polubienia:
    127
    Punkty za osiągnięcia:
    63
    Bezpieczniej na pewno, co do wygody to już kwestia indywidualna.
     
  7. akir

    akir Xbox One Xbox One V.I.P Pomocnik Użytkownik PSforum.pl

    Dołączył:
    Grudzień 23, 2008
    Posty:
    12084
    Polubienia:
    1068
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Miasto:
    Bielsko-Biała
    Wiercilem

    Wysłane z mojego LG-P500 za pomocą Tapatalk
     
  8. mazaki1

    mazaki1 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Kwiecień 11, 2010
    Posty:
    142
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    bełchatów
    no nie chce mi sie ciac wole drillowac


    wyslane z tapatalk
     
  9. Tofu212

    Tofu212 Banned

    Dołączył:
    Luty 2, 2012
    Posty:
    1487
    Polubienia:
    97
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    po co sobie robić ryzyko uszkodzenia pcb to ja też nie wiem jak można bezpiecznie przez cięcie
     
  10. mazaki1

    mazaki1 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Kwiecień 11, 2010
    Posty:
    142
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    bełchatów
    nie mam nawet opornika na stanie , mam lizarda lizard kaze nadac impuls wiec jak juz przewierce to niby bedzie ten impuls ?? bo w przypadku windborda informuje kiedy jest juz koniec wiercenia


    wyslane z tapatalk
     
  11. mazaki1

    mazaki1 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Kwiecień 11, 2010
    Posty:
    142
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    bełchatów
    pokazalo ze unlocked i jak odpalam w jf pokaxuje ze spi locked wtf ??



    wyslane z tapatalk
     
  12. mazaki1

    mazaki1 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Kwiecień 11, 2010
    Posty:
    142
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    bełchatów
    ogarnolem dzieki za pomoc 4 all temat mozna zlikwidowac


    wyslane z tapatalk
     
  13. mazaki1

    mazaki1 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Kwiecień 11, 2010
    Posty:
    142
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    bełchatów
    hehe nie czyta plyty klucz zaladowalem , obraca raz plyta i znow glowny ekran. co wymiana pcb ???


    wyslane z tapatalk
     
  14. mazaki1

    mazaki1 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Kwiecień 11, 2010
    Posty:
    142
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    bełchatów
    drill sie udal bo mi pokazalo na lizardzie ze unlock ok pozniej sie przepiolem na ck3 i Jf juz nie chcial wgrac Fw. pokazywalo ze spi lockes wciaz , to nie zastanwiajac sie dlugo kliknolem zeby odblokowac spi i w dziure po drillu wlozylem igle i zamieszalem jak w garze z bigosem :) no i sie odblokowal wgralem Fw zlozylem konsole wrzucam gre a naped tylko raz plyta obrucil i wrocil do glownego ekranu , wrzucilem PCB od Tx-a i teraz hula jak nowka , wiec potwierdzam metoda dziala w 100% reszta to moja wina dzieki wszystkim za pomoc


    wyslane z tapatalk
     
  15. akir

    akir Xbox One Xbox One V.I.P Pomocnik Użytkownik PSforum.pl

    Dołączył:
    Grudzień 23, 2008
    Posty:
    12084
    Polubienia:
    1068
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Miasto:
    Bielsko-Biała
    Ja pod jf robilem unlock drillem. Poszlo bez zgrzytów

    Wysłane z mojego LG-P500 za pomocą Tapatalk
     
  16. mazaki1

    mazaki1 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Kwiecień 11, 2010
    Posty:
    142
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    bełchatów
    no czaje ale ja wolalem lizarda bo informuje o odblokowaniu napedu , bo jak znam swoje szczescie to bez lizarda bym naped biurko i panele na wylot przewiercil


    wyslane z tapatalk
     
  17. dudi2000

    dudi2000 Xbox One Xbox One V.I.P Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 20, 2010
    Posty:
    920
    Polubienia:
    97
    Punkty za osiągnięcia:
    28
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    Bieruń
    dobre:)
     
  18. -=DEXTER=-

    -=DEXTER=- Pomocnik Pomocnik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 8, 2008
    Posty:
    7158
    Polubienia:
    552
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Miasto:
    Kalisz, Poland
    Jf też pika jak odblokujesz :p

    Wysłane z mojego LGP920 za pomocą Tapatalk
     
  19. mazaki1

    mazaki1 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Kwiecień 11, 2010
    Posty:
    142
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    bełchatów
    uuu nie wiedzialem , wiec co klikam spi unlock leca kreski i wierce ??? az pokaze ze unlock ???


    wyslane z tapatalk
     
  20. -=DEXTER=-

    -=DEXTER=- Pomocnik Pomocnik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 8, 2008
    Posty:
    7158
    Polubienia:
    552
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Miasto:
    Kalisz, Poland
    Jak się wwiercisz to będziesz miał takie pikanie jak budzik a na dole wskoczy status 0x00

    Wysłane z mojego LGP920 za pomocą Tapatalk
     
  21. mazaki1

    mazaki1 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Kwiecień 11, 2010
    Posty:
    142
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    bełchatów
    ok czaje pikniecie ale musze cos odpalic ( opcje spi unlock) czy po prostu podpiac naped do kompa podpiąć odpalic JF i sobie wiercic ???
     
Wczytywanie...
Podobne tematy
  1. Net5kY
    Odpowiedzi:
    9
    Wyświetleń:
    952
  2. Flesh
    Odpowiedzi:
    16
    Wyświetleń:
    1008
  3. demilio
    Odpowiedzi:
    6
    Wyświetleń:
    478
  4. GodFather997
    Odpowiedzi:
    4
    Wyświetleń:
    339
  5. mCR7
    Odpowiedzi:
    1
    Wyświetleń:
    421
Status Tematu:
Zamknięty.

Poleć forum