1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

MyGamerCard - Polska?

Temat na forum 'Kosz' rozpoczęty przez piter1986, Lipiec 15, 2010.

  1. piter1986

    piter1986 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Luty 21, 2008
    Posty:
    51
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Witam,
    Jakiś czas temu założyłem konto na stronie MyGamerCard, niestety w moim profilu i w rankingach wyświetla mój kraj jako Wielką Brytanię. Bezskutecznie próbowałem zmienić kraj, wiem że jest to możliwe bo ok 20K graczy z Polski tam jest i sporo z nich ma przy fladze gwiazdkę która pokazuje migracje pomiędzy państwami.

    Liczę na waszą pomoc, może ktoś z forum zmienił tam kraj?
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. Piotrek ELO

    Piotrek ELO Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Luty 8, 2010
    Posty:
    1039
    Polubienia:
    12
    Punkty za osiągnięcia:
    38
    U mnie kraj na karcie zmienia się w zależności od ustawień regionalnych konsoli np. ustawienie regionalne konsoli: UK
    flaga na karcie:UK

    Teraz mam ustawienie regionalne na Polskę to i flaga jest polska
     
  4. Zozol

    Zozol Banned

    Dołączył:
    Marzec 31, 2010
    Posty:
    103
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Gryfino
    Po prostu ustaw ustawienia regionalne PL i włącz xlive i masz flagę polski
     
  5. piter1986

    piter1986 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Luty 21, 2008
    Posty:
    51
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Hmm, dzięki za wskazówkę. Jak tylko wrócę do domu sprawdzę to, wydawało mi się że mam region ustawiony na PL, chociaż teraz pewności nie mam
     
  6. sierra

    sierra Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Czerwiec 14, 2009
    Posty:
    15
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    ja mam w konsoli jak się da to wszytsko na Polske
     
  7. piter1986

    piter1986 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Luty 21, 2008
    Posty:
    51
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Rzeczywiście chodziło o region, dzięki za pomoc. Temat do zamknięcia.
     
Wczytywanie...

Poleć forum