1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Mygamercard w viscie

Temat na forum 'Konsola' rozpoczęty przez PawlaQ, Wrzesień 15, 2009.

  1. PawlaQ

    PawlaQ Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Czerwiec 24, 2008
    Posty:
    212
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Miasto:
    Zamość
    Cześć oglądałem pulpity forumowiczów i napotkałem takie coś
    : http://img2.vpx.pl/up/20090221/beztytulu97.jpg i tu kieruje moje pytanie jak mogę takie coś zrobić mam Viste Home Premium:yeye:
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. szczyl7

    szczyl7 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 28, 2008
    Posty:
    131
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Miasto:
    Tarnów
  4. PawlaQ

    PawlaQ Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Czerwiec 24, 2008
    Posty:
    212
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Miasto:
    Zamość
    Kurcze troszkę nie rozumiem o co chodzi mógł by mi ktoś wytlumaczyc co zrobic ? :

    Simply right-click an empty part of your desktop and select Properties.
    Click the Desktop Tab, then Customize Desktop.
    Select the Web tab, then add a New... website with the location
    Click OK and your GamerCard is on your desktop! This will auto-refresh every hour.
     
  5. szczyl7

    szczyl7 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 28, 2008
    Posty:
    131
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Miasto:
    Tarnów
    Prawym na pulpicie -> właściwości -> Pulpit -> Dostosuj pulpit -> sieć web -> Nowa i kopjujesz adres który masz tam podany
     
  6. PawlaQ

    PawlaQ Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Czerwiec 24, 2008
    Posty:
    212
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Miasto:
    Zamość
    Kurde nie moge w Viscie sie doszukac :/
     
  7. pietrzu

    pietrzu Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Lipiec 20, 2008
    Posty:
    4
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Miasto:
    Łódź
    Wejdz w pasek boczny kliknij na dodaj gadżety i na pobiewrz wiecej gadżetow w trybie online później na zobacz wszystkie gadżety i na 10 stronie jest xbox live GamerCard
     
  8. PawlaQ

    PawlaQ Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Czerwiec 24, 2008
    Posty:
    212
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Miasto:
    Zamość
  9. aerO^

    aerO^ Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Luty 14, 2009
    Posty:
    258
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Zaraz dostane kur... jak zmienić w tej chorej stronie kryteria wyszukiwania , bo my żyjemy w afryce i dla nas nie ma żadnych gadżetów po PL i ta głupia wyszukiwarka wyszukuje mi tylko gadżety oznaczone jako PL i nigdzie , i to NIGDZIE nie mogę znaleść opcji zmiany języka kiedyś , wiem , ze to robiłem , a teraz... JAK ZMIENIĆ TUTAJ JĘZYK !!!??? jak zmieniam ręcznie adres z pl-pl na np. en-gb to jest na chwile angielski , a potem jak klikne szukaj już koniec moich 'tricków' i chodzi o to jak zmienić , bo jest tam opcja wiem , ale ona działą tylko w dziale , a przy wyszukiwaniu nadal wyszukuje mi w tym cholernym polskim , pls help , bo na prawde wkurzył mnie ten badziew... po co takie coś robić jak są 4 pl gadżety.
     
Wczytywanie...

Poleć forum