1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

mysz i klawiatura

Temat na forum 'Dla świeżaków' rozpoczęty przez enzo989, Maj 19, 2010.

  1. enzo989

    enzo989 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Maj 19, 2010
    Posty:
    2
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    jak podlacze do xboxa elite/premium XFPS 360 a do tego mysz i klawiature
    to gta4 bedze chodzic jak na pc? i czy musze zmienic jakies opcje by chodzilo jak na pc?

    XFPS 360:
    [​IMG]
    [​IMG]
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. mlkgmk

    mlkgmk Banned

    Dołączył:
    Kwiecień 24, 2010
    Posty:
    699
    Polubienia:
    56
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Musisz mieć przewodowego pada zeby skonfigurować.
     
  4. Dragsiu

    Dragsiu Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Kwiecień 3, 2010
    Posty:
    240
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    mlkgmk - na cholerę mu pad przewodowy?? :O On chce podłączyć mysz i klawę przez adapter...

    @Topic - Prawie tak samo, z tym, że nie musisz się bać o zwiechy itp
     
  5. -=DEXTER=-

    -=DEXTER=- Pomocnik Pomocnik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 8, 2008
    Posty:
    7158
    Polubienia:
    552
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Miasto:
    Kalisz, Poland
    zeby skonfigurowac XFPS potrzeba pada na kablu.
     
  6. Altres

    Altres V.I.P V.I.P Użytkownik

    Dołączył:
    Marzec 23, 2009
    Posty:
    2387
    Polubienia:
    130
    Punkty za osiągnięcia:
    63
    Miasto:
    Głuchołazy
    Można zawsze kupić kabel do pada
     
  7. -=DEXTER=-

    -=DEXTER=- Pomocnik Pomocnik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 8, 2008
    Posty:
    7158
    Polubienia:
    552
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Miasto:
    Kalisz, Poland
    ten kabel jest tylko do ladowania, do XFPS musi byc typowy przewodowy.
     
  8. Altres

    Altres V.I.P V.I.P Użytkownik

    Dołączył:
    Marzec 23, 2009
    Posty:
    2387
    Polubienia:
    130
    Punkty za osiągnięcia:
    63
    Miasto:
    Głuchołazy
    A czemu jeśli wolno wiedzieć ?? bo też chciałem kupić XFPS i jestem ciekaw
     
  9. -=DEXTER=-

    -=DEXTER=- Pomocnik Pomocnik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 8, 2008
    Posty:
    7158
    Polubienia:
    552
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Miasto:
    Kalisz, Poland
    do xfps podlaczasz pad na kablu i ustawiasz ktore przyciski na klawiaturze maja odpowiadac przyciska na padzie. konfiguracje mozesz wykonac raz i potem pad nie jest juz potrzebny.
     
  10. mlkgmk

    mlkgmk Banned

    Dołączył:
    Kwiecień 24, 2010
    Posty:
    699
    Polubienia:
    56
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Tak wiec prosba. Niech nie wypowiadają się osoby które lubią mieć dużo postow i żyją tym żeby być gwiazda na forach nie mając kompletnie pojęcia o czym mowa.
     
  11. Dragsiu

    Dragsiu Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Kwiecień 3, 2010
    Posty:
    240
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    A to zwracam honor... ;) Nie załapałem, że tą konfigurację trzeba wcześniej zrobić. Poprostu o niej zapomniałem :/ :D
     
  12. enzo989

    enzo989 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Maj 19, 2010
    Posty:
    2
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    a czy jak mysz podlacze to bedzie postac chodzila jak na pc czy jak konsola
     
  13. Dragsiu

    Dragsiu Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Kwiecień 3, 2010
    Posty:
    240
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Nie wiem, w jakim sęsie ma "inaczej" chodzić. To tylko różnica w kontrolerze, oraz ustawieniach ;)
     
Wczytywanie...

Poleć forum