1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

N4S:HP problem z wave'm....

Temat na forum 'Dla świeżaków' rozpoczęty przez kilov1, Grudzień 8, 2010.

  1. kilov1

    kilov1 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Wrzesień 24, 2009
    Posty:
    23
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Witam. Mam problem, a mianowicie ściągnąłem teraz N4S:HPi jeżeli chce sprawdzić jaki to wave w programie to nie wykrywa numeru. Mniemam że to wyższy niż 4 i nie da się przerobić na wave 3 pod mój ixtreme. Co się teraz robi żeby to chodziło pod 3.Czytałem dużo że już jest 360 waves patcher do wave'ów wyższych niż 4 ale podobno to nie działa.... Ma ktoś sposób na to ? Z góry dzięki za pomoc..
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. Daniel1979

    Daniel1979 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Sierpień 30, 2010
    Posty:
    786
    Polubienia:
    44
    Punkty za osiągnięcia:
    28
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    SCI
    Nie zagrasz chyba , że masz LT+ w napędzie , lub metoda aktualizacji 3 dashami. Nic zreszta nie napisałeś o swojej konsoli , a my nie jesteśmy jasnowidzami.
     
  4. eXtrim

    eXtrim Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 16, 2008
    Posty:
    821
    Polubienia:
    9
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Napisz jakiego masz dasha, bo fw rozumiem że masz iX1.51?
     
  5. RAKUPL23

    RAKUPL23 Banned

    Dołączył:
    Październik 10, 2010
    Posty:
    22
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Strzelce Krajeńskie
    jak byś kupił tak jak ja oryginalnego nie miał byś problemu :D
     
  6. Daniel1979

    Daniel1979 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Sierpień 30, 2010
    Posty:
    786
    Polubienia:
    44
    Punkty za osiągnięcia:
    28
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    SCI
    To chyba nie miejsce na taki komentarz. Nie dyskutujemy tutaj o oryginałach i "kopiach bezpieczeństwa" Nikogo nigdy nie bedę dyskryminował , czy ktoś gra za 165zł czy za 4,5zł + trochę prądu i pare groszy za net , nie moja broszka co kto robi , lub poprostu go nie stać.
     
  7. kilov1

    kilov1 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Wrzesień 24, 2009
    Posty:
    23
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    iXtreme 1.6+. Ściągnąłem Call of Duty OPs i jest gites, Normanie wykryło że to wave 4 ale zmieniłem na wave 3 i jest okiej. Ale z n4s już tak nie jest. Program pokazuje że : wave ??? i jak chce przerobić na wave 3 to jest :data .. corrupted. Nie znam się za bardzo jak już nie raz wspomniałem na tym wszystkim. Ktoś mi wyjani co to dash? sorka ale nie siedzę w tym na codzień.,..

    a komentarz w programie :

    This wave is unknow. Patching an unknow wave could be risky and make the game totally useless.
    Please use the button "Feedback", to report which game you're trying to patch..

    dodam że na na końcu było okiej. a do wykrycia był wave??? jak uruchomiłem program 360Wp. i wskazałem na plik. Klikając okiej po wyżej wymnienionym komentarzu, kliknąłem download data for wave 3 a potem patch my iso in wave 3 i "przerobiło' tak jak poprzednie gry które nagrałem i było okiej. Będzie dobrze? :)
     
  8. Daniel1979

    Daniel1979 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Sierpień 30, 2010
    Posty:
    786
    Polubienia:
    44
    Punkty za osiągnięcia:
    28
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    SCI
    Na Twoim firmware napędu nie zagrasz w NFSHP , ACB i Fable3. Proste.
     
  9. kilov1

    kilov1 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Wrzesień 24, 2009
    Posty:
    23
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    okiej spoko. wyjaśnij mi jeżeli możesz te pojęcie firmware. Znów muszę przerobić konsolę ? czemu np COD:BOps chodzi normalnie, Vzytałem gdzie że ktoś napisał że miał innego wave (niewykrywalnego dla akuratnego programu 360 WP) i jednak przerobiło i nagrało...
     
  10. Daniel1979

    Daniel1979 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Sierpień 30, 2010
    Posty:
    786
    Polubienia:
    44
    Punkty za osiągnięcia:
    28
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    SCI
    Tak , jeśli chcesz zagrać w te trzy gry co wymieniłem , musisz zmienić oprogramowanie w napędzie z iXtreme 1.6 na LT+ .
    Lub jeśli masz dasha nie wyższego niż 9199 to jest jeszcze inna możliwość. Gry z AP25 bez LT+
    COD:BO nie ma takich zabezpieczeń co ta tróka.


    Normalnie co godzine widzę te same pytania. Nikomu nie chce się troche poszukać i poczytać.
     
Wczytywanie...

Poleć forum